MENU

6 gener, 2012 Comentaris tancats a La segona joventut de Jessica Lange Visualitzacions: 910 Sèries Marc Bataller @marcbataller

American Horror Story s’ha convertit en una de les sèries revelació de l’any i els productors ja han aconseguit una segona temporada. Un dels grans atractius és veure en acció l’esplèndida Jessica Lange, que està vivint una segona joventut. L’actriu nord-americana, guanyadora de dos Òscars per Tootsie (1982) i Blue sky (1994), s’apropia de la …

La segona joventut de Jessica Lange

American Horror Story s’ha convertit en una de les sèries revelació de l’any i els productors ja han aconseguit una segona temporada. Un dels grans atractius és veure en acció l’esplèndida Jessica Lange, que està vivint una segona joventut. L’actriu nord-americana, guanyadora de dos Òscars per Tootsie (1982) i Blue sky (1994), s’apropia de la pantalla cada cop que hi surt. La resta d’actors no tenen res a fer davant de la majestuositat de Lange, que interpreta una femme fattale que es mou a la perfecció entre el món dels vius i els fantasmes. Per als qui no l’hagin vist, American horror story narra les peripècies d’una família que viu en una casa encantada on s’han comès un munt d’assassinats i Jessica Lange és la veïna enigmàtica. El seu paper és tan formidable que li ha merescut una nominació als Globus d’Or.

Lange encarna el canvi de rumb que moltes estrelles estan impregnant a les seves carreres. La petita pantalla és igual o més lucrativa que el setè art i molts actors enfoquen les mirades cap a les sèries. La llista és llarga: Gleen Close, Steve Buscemi, Charlie Shenn, James Woods i ara més recentment Dustin Hoffman, que acaba d’estrenar Luck -està centrada en el món de les curses de cavalls-. Fa un anys passava exactament a l’inrevés. Les sèries servien de plataforma per poder arribar al capdamunt de Hollywood. Bruce Willis, amb Luz de luna, o George Clooney, amb Urgencias, són l’exemple més clar. Ara el panorama s’ha capgirat com un mitjó.

American Horror Story s’ha convertit en una de les sèries revelació de l’any i els productors ja han aconseguit una segona temporada. Un dels grans atractius és veure en acció l’esplèndida Jessica Lange, que està vivint una segona joventut. L’actriu nord-americana, guanyadora de dos Òscars per Tootsie (1982) i Blue sky (1994), s’apropia de la …

Comments are closed.