MENU

9 gener, 2012 Comentaris (4) Visualitzacions: 1588 Sèries Uns bastards

Es nota que la collita de sèries del 2011 ha estat productiva i ben diversa. Els Bastards almenys així ho hem fet notar amb es nostres votacions anuals.   Deu Bastards, que no negrets, hem donat els nostres vots en aquesta segona edició i el resultat ha estat 14 sèries diferents i dos ex aequo …

Les millors sèries del 2011 (votacions)

Es nota que la collita de sèries del 2011 ha estat productiva i ben diversa. Els Bastards almenys així ho hem fet notar amb es nostres votacions anuals.
 
Deu Bastards, que no negrets, hem donat els nostres vots en aquesta segona edició i el resultat ha estat 14 sèries diferents i dos ex aequo per a les dues millors sèries de l’any. En primer lloc, han resultat guanyadores Game of thrones (Juego de tronos), de la HBO, i The Killing, produïda per AMC i reixit remake de la sèrie danesa Forbrydelsen . Pel que fa la sèrie de to fantàstic basada en la saga literària de George RR Martin era d’esperar que assolís les primeres posicions, sobretot perquè la seva acceptació sol ser unànime i al llarg de la temporada molts de nosaltres ens havíem pronunciat amb passió favorable des del primer episodi. Quant a The killing, es nota que el boca orella ha funcionat, permetent a aquest thriller dramàtic que veu de clàssics com Twin Peaks hagi calat tant profundament com la pluja incessant de Seattle a la parella de policies protagonista. Les dues han aconseguit 5 vots cadascuna.

 En segon lloc, de nou amb un empat amb 3 vots, destaquen Boardwalk empire, convertida ja en un clàssic de la HBO (l’enèsim èxit de crítica i públic de la respectada productora televisiva); i American Horror Story, sorprenent sèrie de terror de FX que porta la firma dels creadors de Nip Tuck i Glee i que repassa de forma quasi bé antropològica la història dels casos més escabrosos que han marcat la història dels EUA (des de L’home elefant i la Dàlia Negra fins a Charles Manson o la matança de Columbine). Tot ben vertebrat en una història en què el drama sentimental hi té cabuda.
 
Com a novetat, ens hem pres la llicència de votar de forma opcional la pitjor sèrie de l’any. Les catalanes La Riera i Dues dones Divines (la que rep més pals), o l’espanyola Piratas, eren d’esperar. Però sorprèn més que algun Bastard hagi llançat també tomates a sèries com Terra Nova o Falling Skies (oh, gran Spielberg, perdona’ls perquè no saben el que es diuen!).
 
Aquí teniu un a un les votacions de cada Bastard. Ja sabeu que també podeu dir-hi la vostra!
 
Marc Bataller
 
1. Juego de tronos
2. American Horror Story
3. Walking dead
 
La pitjor: Dues dones Divines
 
Jordi Camps
 
1. The killing
2. Juego de tronos
3. American Horror Story
 
La pitjor: Falling skies
 
Jordi Dorca
 
1. Boardwalk Empire
2. Treme
3. Juego de tronos
 
La pitjor: Dues Dones Divines
 
Nuri Forns
 
1. Breaking bad
2. The killing
3. Homeland
 
Salvador Garcia-Arbós
 
1. Treme
2. Boardwalk empire
3. Doctor Who
 
La pitjor: La Riera
 
Víctor González
 
1. The good wife
2. The killing
3. Sons of anarchy
 
David Callahan Ruiz
 
1. Walking dead
2. Doctor Who
3. Californication
 
La pitjor: Piratas
 
Lluís Simon
 
1. Juego de tronos
2. Breaking bad
3. The killing
 
La pitjor: Walking dead
 
Jep Soler
 
1. American Horror Story
2. Wilfred
3. The killing
 
La pitjor: Falling skies
 
Jordi Taulats
 
1. Juego de tronos
2. Luther
3. Homeland
 
La pitjor: Terra Nova

Es nota que la collita de sèries del 2011 ha estat productiva i ben diversa. Els Bastards almenys així ho hem fet notar amb es nostres votacions anuals.   Deu Bastards, que no negrets, hem donat els nostres vots en aquesta segona edició i el resultat ha estat 14 sèries diferents i dos ex aequo …

4 comentaris to Les millors sèries del 2011 (votacions)

 1. Víctor Gonzàlez ha dit:

  Discrepo amb tots els Bastards. La millor és The Good Wife.

  Un Bastard.

 2. jep ha dit:

  Estic mirant “the shadow life”, realment és boníssima!! La podré votar l’any 2012??

  Cal dir que les votacions es van fer a l’hora del cafè i copa… ja es nota…

 3. jep ha dit:

  perdó “the shadow line”

 4. Nadia Cherneshevsky ha dit:

  Molt malament, tots us heu oblidat de Modern Family