MENU

13 gener, 2012 Comentaris (2) Visualitzacions: 1680 Sense categoria Uns bastards

L’ambició dels Bastards no té límit, i en el nostre afany per renovar-nos (i no morir) estem enllestint una nova versió, ampliada i millorada, del nostre bloc. Per anar fent boca, us presentem la campanya prèvia a la presentació oficial, que tindrà lloc a mitjan febrer. Aquest és el primer tràiler promocional per fer-vos trempar.

Els Bastards 3.0

L’ambició dels Bastards no té límit, i en el nostre afany per renovar-nos (i no morir) estem enllestint una nova versió, ampliada i millorada, del nostre bloc. Per anar fent boca, us presentem la campanya prèvia a la presentació oficial, que tindrà lloc a mitjan febrer. Aquest és el primer tràiler promocional per fer-vos trempar.

L’ambició dels Bastards no té límit, i en el nostre afany per renovar-nos (i no morir) estem enllestint una nova versió, ampliada i millorada, del nostre bloc. Per anar fent boca, us presentem la campanya prèvia a la presentació oficial, que tindrà lloc a mitjan febrer. Aquest és el primer tràiler promocional per fer-vos trempar.

2 comentaris to Els Bastards 3.0

  1. I. ha dit:

    Benvolguts bastards ambiciosos, és extremadament pervers això d’oferir-nos quelcom per anar fent boca (¿?) i que no poguem (com a mínim jo, em demana password, no tinc permisos) trempar. Sou cruels. Té solució?

    I.

  2. I. ha dit:

    Juas, juas, juas!!!!!!!!!