MENU

7 febrer, 2012 Comentaris tancats a "Blood and sex" Visualitzacions: 992 Sèries Marc Bataller @marcbataller

Fa pocs dies s’ha estrenat la segona temporada de Spartacus (per alguns serà la tercera tenint en compte que hi ha una preqüela que va ser col·locada en calçador). Spartacus Vengeance segueix la història dels gladiadors que es van escapar del ludus de Batiatus després d’una batalla sagnant. La gran novetat d’aquesta temporada és el …

"Blood and sex"

Fa pocs dies s’ha estrenat la segona temporada de Spartacus (per alguns serà la tercera tenint en compte que hi ha una preqüela que va ser col·locada en calçador). Spartacus Vengeance segueix la història dels gladiadors que es van escapar del ludus de Batiatus després d’una batalla sagnant. La gran novetat d’aquesta temporada és el canvi obligat del protagonista que interpreta Spartacus. Dissortadament l’actor dels primers capítols, Andy Whittfield, va morir de resultes d’un càncer i ara ha estat substituït per Liam McIntyre. Els dos tenen una fesomia semblant i després de veure els primers minuts d’aquesta segona temporada t’oblides que estàs davant d’un personatge nou.  Conclusió? Els personatges són completament secundaris, com passava en la primera temporada. Només són uns cossos bonics (tant els dels homes com els de les dones) que es posen al servei de les lluites fratricides, el gran leitmotiv de la sèrie, i també del sexe, un altre dels pols d’atracció. Per tant, Spartacus Vengeance segueix el guió de sempre. És a dir, gairebé no té guió i sí molta, molta sang. En el primer capítol d’aquesta segona temporada s’intueix que els productors volen donar una clau de volta més i ensenyar-nos més visceres, colls degollats i esquitxos de sang que van directes a la pantalla. L’escena en un prostíbul l’hauria signat el mateix Quentin Tarantino. En resum, els admiradors de la pel·lícula 300 i del sexe soft s’ho passen la mar de bé.

Ara haurem de veure com evoluciona la història. Ja hem dit que és el de menys, però evidentment hi ha d’haver un petit fil argumental que doni més consistència a la sang. Els gladiadors ja no estan empresonats i busquen venjança des de les catacumbes de Capua. El patró és semblant al de Prison Break. Una primera temporada en què els protagonistes organitzen la fugida de la seva particular presó i després comença una persecució sense aturador. La primera i la segona temporada de Prison Break van aconseguir enganxar l’espectador a la cadira, però aquí es va acabar tot. Els guionistes no van saber com continuar i Prison Break va anar de mal borràs. Spartacus caurà pel mateix pedregar? Temps al temps.

Fa pocs dies s’ha estrenat la segona temporada de Spartacus (per alguns serà la tercera tenint en compte que hi ha una preqüela que va ser col·locada en calçador). Spartacus Vengeance segueix la història dels gladiadors que es van escapar del ludus de Batiatus després d’una batalla sagnant. La gran novetat d’aquesta temporada és el …

Comments are closed.