MENU

5 març, 2012 Comentaris (1) Visualitzacions: 1127 Sense categoria Uns bastards

Fa just dos anys, després d’un part extenuant i dolorós, van néixer Els Maleïts Bastards (pel camí vam perdre l’adjectiu), un bloc d’ànima coral pretesament descarat, volgudament fresc, però sobretot lliure. I per què no dir-ho, una mica freak, dedicat a parlar de cinema i sèries, i que vam incorporar als webs d’El Punt i l’Avui. …

Els Bastards ens renovem

Fa just dos anys, després d’un part extenuant i dolorós, van néixer Els Maleïts Bastards (pel camí vam perdre l’adjectiu), un bloc d’ànima coral pretesament descarat, volgudament fresc, però sobretot lliure. I per què no dir-ho, una mica freak, dedicat a parlar de cinema i sèries, i que vam incorporar als webs d’El Punt i l’Avui. Ara que ens hem fet grans, encara que la majoria continuem sota la síndrome de Peter Pan, renovem completament la nostra imatge. Perquè la voluntat és continuar creixent i arribar a com més gent millor. De moment, ja hem aconseguit ser el bloc més llegit de la web d’El Punt Avui. Però en volem més. La febre bastarda s’ha d’encomanar arreu del món com si es tractés d’una epidèmia zombi.

En aquesta nova etapa trobareu diverses novetats al nostre bloc, que hem volgut que tingui un format més propi de web. Hi trobareu, doncs, unes seccions fixes, entre les quals destaca la de la firma convidada. Periòdicament tindrem alguna personalitat que ens parlarà de cine, sèries o del que vulgui referent al món audiovisual. Per obrir el foc hem tingut el suport inestimable del director d’El Punt Avui Comarques Gironines, Miquel Riera. Altres seccions destacades són les que recolliran una sèrie de reportatges especials, que hem encetat amb un sobre la sèrie britànica Black mirror, així com també les Escenes Bastardes, uns vídeos tunejats que ens ofereix el gran bastard David U. Ruiz, també conegut com Callahan.

Una altra de les cartes amb què volem jugar fort és l’aposta per les xarxes socials a través de Twitter i Facebook, dues plataformes on ja tenim els nostres comptes oberts des de fa mesos. Ara, però, volem fer un salt endavant qualitatiu.

Evidentment, també podreu trobar els articles d’actualitat que s’aniran actualitzant gairebé cada dia.

I parem de fer autobombo, perquè, com bé va parafrasejar el gran Quentin, “com menys parli de les seves coses un home, menys probable serà que sembli un idiota quan les hi recordin”.

PD: I per acabar, a manera de títols de crèdit, volem agrair la tasca desinteressada, però fonamental, del nostre equip de redactors, correctores, i, amb noms i cognoms, donar les gràcies a Ramon Buch i a l’informàtic Jordi Soler, sense els quals aquest nou bloc no  hauria estat possible. Ah, i també al nostre bastard preferit: Jordi Taulats.

Fa just dos anys, després d’un part extenuant i dolorós, van néixer Els Maleïts Bastards (pel camí vam perdre l’adjectiu), un bloc d’ànima coral pretesament descarat, volgudament fresc, però sobretot lliure. I per què no dir-ho, una mica freak, dedicat a parlar de cinema i sèries, i que vam incorporar als webs d’El Punt i l’Avui. …

Un comentari a Els Bastards ens renovem

  1. I. ha dit:

    Visca els bastards! Llarga vida als bastards! Salut i felicitats,
    I.