MENU

20 març, 2012 Comentaris tancats a Que no es trenqui el fil vermell de «Touch» Visualitzacions: 1316 Sèries Marc Bataller @marcbataller

“Un fil vermell invisible connecta aquells que estan destinats a trobar-se, a pesar del temps, del lloc, malgrat les circumstàncies. El fil pot tensar-se o enredar-se, però mai podrà trencar-se.” Aquest vell teorema xinès sobre el destí és la base de Touch, la nova sèrie de Kiefer Sutherland, que interpreta un home, Martin Bohm, immers …

Que no es trenqui el fil vermell de «Touch»

“Un fil vermell invisible connecta aquells que estan destinats a trobar-se, a pesar del temps, del lloc, malgrat les circumstàncies. El fil pot tensar-se o enredar-se, però mai podrà trencar-se.” Aquest vell teorema xinès sobre el destí és la base de Touch, la nova sèrie de Kiefer Sutherland, que interpreta un home, Martin Bohm, immers en plena crisi d’identitat després de la mort de la seva dona en els atemptats de l’11 de setembre i amb un fill autista que no parla ni demostra cap sentiment. Precisament aquest nen és el centre sobre el qual gravita Touch. La seva intel·ligència descomunal li permet descobrir el fil vermell i predir el futur. El problema és que ho fa a través d’uns teoremes matemàtics complicats i enrevessats, que el seu pare haurà d’interpretar.

El pilot de Touch es va estrenar el mes de gener amb uns bons índexs d’audiències (12 milions d’espectadors a la FOX) i aquesta setmana començarà la temporada regular, que consta de tretze capítols. Després de visionar el pilot, la cosa promet. Aquesta barreja de drama sobrenatural i històries que s’entrecreuen no és nou, però continua funcionant i sorprenent l’espectador. Això sí aquest primer episodi té alguna escena ensucrada i previsible en la relació entre pare i fill. Esperem que només sigui una excepció. I després cal fer una advertència. Touch és obra de Tim Kring, el creador d’Herois, una sèrie que va començar amb un ritme trepidant, però que es va anar diluint fins a arribar a gairebé multiplicar-se per zero com diria Bart Simpson. Esperem que aquest cop Kring no acabi trencant el fil vermell de Touch que tan bé ha començat.

“Un fil vermell invisible connecta aquells que estan destinats a trobar-se, a pesar del temps, del lloc, malgrat les circumstàncies. El fil pot tensar-se o enredar-se, però mai podrà trencar-se.” Aquest vell teorema xinès sobre el destí és la base de Touch, la nova sèrie de Kiefer Sutherland, que interpreta un home, Martin Bohm, immers …

Comments are closed.