MENU

31 maig, 2012 Comentaris (16) Visualitzacions: 3725 Cinema Víctor Gonzàlez

El sexe alienígena ja és aquí, i ven. Recordeu la prostituta mutant de tres pits a Desafío total? Ara ja no és una fantasia. Si busqueu quelcom d’extraordinari, l’estat de Nevada és el lloc dels vostres somnis. El projecte; una casa de barrets temàtic amb fèmines d’altres planetes. Dennis Hof, conegut propietari de dos dels …

Prostitutes galàctiques alienígenes

El sexe alienígena ja és aquí, i ven. Recordeu la prostituta mutant de tres pits a Desafío total? Ara ja no és una fantasia. Si busqueu quelcom d’extraordinari, l’estat de Nevada és el lloc dels vostres somnis. El projecte; una casa de barrets temàtic amb fèmines d’altres planetes. Dennis Hof, conegut propietari de dos dels prostíbuls més grans dels Estats Units, el vol construir a unes 90 milles al nord de Las Vegas.

Alien Cathouse, es dirà la gran mansió. Encara penseu que és un somni? El projecte es farà realitat d’aquí dos mesos. S’esperen cues interminables de clients amb l’American Express. La demanda és interminable. I en prime time, un reality show sobre el prostíbul marcià al desert americà.

Sociològicament ho hem d’entendre. Els adolescents que l’any 83 varen veure la princesa Leia com a esclava sexual de Java the Hutt amb el bikini daurat, són ara adults sexualment actius i tenen somnis humits freakies. Necessiten aventures amoroses de galàxies llunyanes amb suites espaioses i dones pintades de verd. Els bastards ho tenim en compte. I és per això que hem creat una llista amb algunes recomanacions importants per al nou indret:

 1. V (2009): Anna/Diana (Morena Baccarin)
 2. Star Trek (2009): Galia (Rachel Nichols)
 3. Species (1995): Sil (Natasha Henstridge)
 4. Star Trek Enterprise (2001-05): T’Pol (Jolene Blaylock)
 5. Lexx (1997-98): Xev Bellringer (Eva Habermann)
 6. Men in black 2 (2002): Serleena (Lara Flynn Boyle)
 7. Farscape, the peacekeeper wars (2004): Chiana (Gigi Edgley)
 8. Roswell (1999-2002): Isabel Evans (Katherine Heigl)

El pròxim pas –ens imaginem– serà el de produir en cadena productes sexuals adients per a aquesta mena d’intimitats siderals: roba interior marciana?, consoladors amb el dit lluminós d’ET?, jaquetes de cuir estampades amb el somriure del capità Spok? Tots manufacturats a la Xina, als sweat shops dels voltants de Pequín, per tal que surtin més barats.

Eurovegas al Prat? I per què no un parc temàtic amb prostitutes còsmiques? Si el que volem és acabar de destrossar els parcs naturals del nostre país hauríem d’anar a totes. A més, per diferenciar-nos, seria bo poder oferir chewaakas i venjadors tòxics als nostres llits per a clientela exclusiva. Industrial Light and Magic i la Troma en versió porno. Una barreja estel·lar fantàstica.

Personalment crec que no vaig gaire mal encaminat. Hem de començar a oferir llocs de feina com cal a la nostra població. Segur que la Generalitat també aprova aquesta proposta. Agradarà als polítics i acabarà amb aquest collons de crisi: la idea és ben bastarda.

El sexe alienígena ja és aquí, i ven. Recordeu la prostituta mutant de tres pits a Desafío total? Ara ja no és una fantasia. Si busqueu quelcom d’extraordinari, l’estat de Nevada és el lloc dels vostres somnis. El projecte; una casa de barrets temàtic amb fèmines d’altres planetes. Dennis Hof, conegut propietari de dos dels …

16 comentaris to Prostitutes galàctiques alienígenes

 1. Taxidermica ha dit:

  I què passa amb la Mística? Homeeee!
  Perfecte la idea de Eurovegas + chewbaccas, em sembla ideal. A més, sabem que el merchandising friki ven. Tots són punts a favor!
  El volem de director del local, senyor Víctor!

 2. Victor ha dit:

  La Mística apuntada també.
  La direcció del local serà un gran honor 🙂

 3. Matsuka ha dit:

  Quan de malalt que hi ha! Per cert, quan fem una excursió col.lectiva organitzada pels Bastards? Jo em quedo amb en Yoda.

 4. Victor ha dit:

  Matsuka, et recomano un R2-D2. En Yoda és pels clients VIP. A més, has de demostrar ¨la Força¨. No tens res a fer.

 5. Alt+126 ha dit:

  La Mística no és alienígena, heretges!!! És ben terrícola (mutant, però terrícola).

  I per cert:
  “Els adolescents que l’any 83 varen veure la princesa Leia com a esclava sexual de Java the Hutt amb el bikini daurat, són ara adults sexualment actius i tenen somnis humits freakies”

  Lo dels somnis humits m’ho crec, lo de sexualment actius… em sembla que si van a aquest local és que la seva activitat és bastant limitada XD

  • Victor ha dit:

   Hem d´aprofundir una mica més en el tema de la Mística. Mística sí o no? Seria bo que col.locar un qüestionarii
   digital, juntament amb el tema clau ¨sexualment actius¨

  • Bob Merrick ha dit:

   Estic d’acord en l’heretgia….

 6. martí ha dit:

  estic frisant per veure la versió cinematogràfica de “la pell freda”, si finalment els germans Pastor s’hi posen, per poder veure l’Aneris,que segurament tindria un lloc preferent en el local d’en Victor.

  • Victor ha dit:

   Totes aquestes idees les vaig recollint.

   Penso que són molt importants. Estem, finalment, salvant el país de la crisi.

  • Matsuka ha dit:

   Tens tota la raó: l’Aneris em posar molt calent. Gran llibre per cert.

 7. Taxidermica ha dit:

  Aliens, mutants, habitants d’altres planetes, humanes reconvertides… crec que es pot englobar tot en aquest negoci, no? La veritat, Alt+126, que no hi he caigut fins que no he llegit el teu comentari que, com és lògic, la Mística és una muntant (vergonya).

  Una adaptació de “La pell freda”? M’ENCANTA! A veure com fan els granotots i en Batis Caffó!

 8. Alt+126 ha dit:

  A mi la Mística per allà dintre (en cas que jo hagués de ser un client) la veritat és que no em molestaria ben gens, més aviat tot el contrari, ho disfrutaria prou. Però les coses s’han de fer bé i si parlem de coses gal·làctiques parlerm de coses gal·làctiques…

  • Alt+126 ha dit:

   Per cert, ja que hi som, si acceptem més àmbits cinèfils demano la inclusió a la llista de “la mujer del vestido rojo” i la Persefone de Monica Bellucci(totes dues de Matrix, com que no son estrictament “humanes” també son acceptables jeje)

 9. Victor ha dit:

  Petició apuntada. Idea molt original.

 10. Bob Merrick ha dit:

  El col·lectiu Bob Merrick vol reservar ja per Natasha Henstridge. Serem els primers i punt. Tots aquells que vulgui entrar primer (i posteriorment) seran aniquilats.

 11. Victor ha dit:

  El col.lectiu Bob Merrick sempre tindrà entrada VIP al local. Esclar.