MENU

18 juny, 2012 Comentaris tancats a "Touch" funciona Visualitzacions: 1160 Sèries Marc Bataller @marcbataller

Aquest any està essent especialment dur per a la FOX. Els seus dos grans projectes, Terra Nova i Alcatraz, han fracassat estrepitosament i han hagut de ser cancel·lats. Només s’ha salvat Touch, el nou producte de Kiefer Sutherland, que ja ha completat la seva primera temporada. El problema és que els auguris no són gaire …

"Touch" funciona

Aquest any està essent especialment dur per a la FOX. Els seus dos grans projectes, Terra Nova i Alcatraz, han fracassat estrepitosament i han hagut de ser cancel·lats. Només s’ha salvat Touch, el nou producte de Kiefer Sutherland, que ja ha completat la seva primera temporada. El problema és que els auguris no són gaire bons. Veient els casos de Terra Nova i Alcatraz pinten bastos per a Kiefer i el seu seguici. És veritat que hi haurà una segona temporada, però els índexs d’audiència dels últims capítols de la primera no han estat gaire brillants i això fa suposar que si no remunten FOX traurà la guillotina i començarà a tallar caps. A més ha anunciat que canvia el seu dia d’emissió als Estats Units i es programarà els divendres, un dels dies amb més competència i que sovint és sinònim de decapitació. De moment per aquest estiu i per intentar remuntar el projecte s’estrenarà una webserie, Daybreak, que gira al voltant del món de Touch.

La ficció va començar amb uns nivells d’audiència espectaculars, però de mica en mica ha anat perdent seguidors. Un servidor, però, no s’ha despenjat mai de Touch. No us espereu una excel·lència per caure de culs a la cadira ni tampoc una rèplica de la gegantina 24. No. Simplement són 40 minuts en què t’entretens i t’ho passes bé amb una sèrie que aconsegueix lligar històries d’una manera increïble. Perquè aquest és el fil argumental de Touch. Un nen autista capaç d’interrelacionar personatges que no es coneixen de res i que poden viure a milions i milions i milions de quilòmetres, però que, per casualitats del destí, estan units per un fil invisible que molts cops s’enreda. Kiefer és el pare d’aquest nen i l’ha d’ajudar a trobar el desllorigador.

Suposo que l’audiència va baixar del barco de Touch en veure que els capítols eren massa repetitius. Una mica com Alcatraz. Però, per sort, els guionistes van treballar en un metaargument que s’ha anat consolidant i que ara serà el leitmotiv de la segona temporada. Un metaargument amb conxorxes i segrestos per part d’una enigmàtica societat que vol captar i gairebé escorxar el cervell d’aquelles persones que, com el fill de Sutherland, són capaços de visualitzar el fil invisible del destí. I Sutherland, que sempre arrossegarà l’esperit de l’heroi de 24, es convertirà en el pare salvador.

Aquest any està essent especialment dur per a la FOX. Els seus dos grans projectes, Terra Nova i Alcatraz, han fracassat estrepitosament i han hagut de ser cancel·lats. Només s’ha salvat Touch, el nou producte de Kiefer Sutherland, que ja ha completat la seva primera temporada. El problema és que els auguris no són gaire …

Comments are closed.