MENU

2 juliol, 2012 Comentaris (1) Visualitzacions: 973 Sense categoria David U. Ruiz / @callahan_ruiz

Arriba l’estiu i Els Bastards ho celebrem oferint-vos una nova Escena Bastarda que, modestament (o no), pretenem que superi amb popularitat la d’altres campanyes de promoció publicitària vinculades a una cervesa molt coneguda….

Ha arribat l'estiu

Arriba l’estiu i Els Bastards ho celebrem oferint-vos una nova Escena Bastarda que, modestament (o no), pretenem que superi amb popularitat la d’altres campanyes de promoció publicitària vinculades a una cervesa molt coneguda….

Arriba l’estiu i Els Bastards ho celebrem oferint-vos una nova Escena Bastarda que, modestament (o no), pretenem que superi amb popularitat la d’altres campanyes de promoció publicitària vinculades a una cervesa molt coneguda….

Un comentari a Ha arribat l'estiu

  1. Masuka ha dit:

    No podeu fer que es vegi en dispositius IPad? Me’n moro de ganes de veure l’escena bastarda…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.