MENU

2 juliol, 2012 Comentaris (1) Visualitzacions: 895 Sense categoria David U. Ruiz / @callahan_ruiz

Arriba l’estiu i Els Bastards ho celebrem oferint-vos una nova Escena Bastarda que, modestament (o no), pretenem que superi amb popularitat la d’altres campanyes de promoció publicitària vinculades a una cervesa molt coneguda….

Ha arribat l'estiu

Arriba l’estiu i Els Bastards ho celebrem oferint-vos una nova Escena Bastarda que, modestament (o no), pretenem que superi amb popularitat la d’altres campanyes de promoció publicitària vinculades a una cervesa molt coneguda….

Arriba l’estiu i Els Bastards ho celebrem oferint-vos una nova Escena Bastarda que, modestament (o no), pretenem que superi amb popularitat la d’altres campanyes de promoció publicitària vinculades a una cervesa molt coneguda….

Un comentari a Ha arribat l'estiu

  1. Masuka ha dit:

    No podeu fer que es vegi en dispositius IPad? Me’n moro de ganes de veure l’escena bastarda…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.