MENU

17 juliol, 2012 Comentaris (1) Visualitzacions: 1387 Sense categoria Víctor Gonzàlez

La cadena britànica Channel 4 aposta per la deformitat, el fetitxisme i els acaparadors d’escombraries amb documentals de qualitat i àvids seguidors. No és d’estranyar. El món fragmentat de l’audiovisual està buscant fórmules cada vegada més extremes per fidelitzar els seus espectadors. La societat britànica, amb un inherent gust per temes escabrosos (The Sun i The …

Channel 4: deformitat, fetitxisme i acaparadors d’escombraries

La cadena britànica Channel 4 aposta per la deformitat, el fetitxisme i els acaparadors d’escombraries amb documentals de qualitat i àvids seguidors.

No és d’estranyar. El món fragmentat de l’audiovisual està buscant fórmules cada vegada més extremes per fidelitzar els seus espectadors. La societat britànica, amb un inherent gust per temes escabrosos (The Sun i The Daily Mail són els diaris més llegits), ha creat documentals visualment estimulants amb cara i ulls. La fórmula és simple: democratitzem el freakisme i fem-ho amb classe. Les propostes?.  Aquestes:

1. My big fat fetish:

Us atreuen les dones monstruosament grasses? Un moviment underground liderat per homes (els female fat admirers) troba plaer sexual a donar de menjar a dones  (gainers) que segueixen amb fruïció per internet. Pagar per veure-les engolir quantitats ingents de calories (iogurts, pizzes, pastissos i hamburgueses) és, per ells, sinònim d’orgasme . La Kitt, de 150 quilos, i la deessa Patty, de 280, són algunes de les estrelles d’aquest univers fetitxista. Algunes, amb evidents problemes de salut, ja no poden ni aixecar-se del llit (com és el cas de la Patty) i necessiten cures intensius d’amics o familiars per la seva supervivència.

2. The undateables:

Una sèrie de personatges amb defectes físics i psíquics tenen la missió de trobar la seva mitja taronja. La càmera segueix en Richard, un jove amb trastorn d’Asperger,  en Luke, amb Tourette, i a la Penny, una nana de poc més d’un metre amb una extrema fragilitat d’ossos. El capítol més impressionant és el d’en Justin, un home amb el rostre monstruosament desfigurat a causa d’una neurofibromatosi. Tots ells busquen l’amor mitjançant una agència de contactes que s’encarrega dels casos més difícils. Els resultats són sorprenents.

3.Obsessive compulsive hoarder:

Mr. Wallace viu a la seva gran vila de Surrey, una de les zones més elitistes del sud d’Anglaterra. Des de jove ha anat acumulant tota mena d’objectes, papers i fins i tot cotxes d’època amb les conseqüents queixes dels veïns. El seu cas ha sortit a tots els mitjans de comunicació ja que l’acumulació fins i tot es pot veure amb els satèl·lits de Google Earth. Els periodistes que tenen l’oportunitat d’entrar a casa seva s’adonen que per passar d’una habitació a l’altra han d’escalar muntanyes d’escombraries. El senyor Wallace no té ni espai per dormir, només una petita taula i una cadira en què menja els seus dos ous diaris i veu la televisió.

Us interessaria seguir aquests documentals? Si el vostre anglès és prou bo també podeu veure, amb algunes interrupcions publicitàries, sèries com ara The good wife, The killing, Misfits i Homeland per Channel 4. Tot per internet i en streaming. La clau és pagar 5 lliures al mes amb my expat network, que us dóna dret no només a seguir els programes que vulgueu i quan vulgueu de la cadena, sinó que a més teniu un paquet amb totes les BBC, les ITV i Channel 5 amb sèries com ara The mentalist, Once upon a time, The walking dead i tots els CSI inclosos. Una solució més que interessant després de la defunció de Megaupload.

Jo ja fa mesos que m’hi he apuntat.

La cadena britànica Channel 4 aposta per la deformitat, el fetitxisme i els acaparadors d’escombraries amb documentals de qualitat i àvids seguidors. No és d’estranyar. El món fragmentat de l’audiovisual està buscant fórmules cada vegada més extremes per fidelitzar els seus espectadors. La societat britànica, amb un inherent gust per temes escabrosos (The Sun i The …

Un comentari a Channel 4: deformitat, fetitxisme i acaparadors d’escombraries

  1. taxidermica ha dit:

    Jo vull veure un documental sobre aquesta pràctica del bondage on els participants es fan passar per moble (de qui ho hauré sentit jo això… jejejeje). Bé, o potser no, que sóc capaç de fer-me caqueta a sobre (sense connotacions sexual-fetitxistes).
    Realment, Bastard Víctor, ens duus el més fosc, escabrós i morbós.