MENU

2 comentaris to Cosmopolis

  1. Anna V. ha dit:

    Tinc ganes de veure-la, sobretot per comprovar si en Pattinson té futur (a part que la temàtica no em desagrada gens). Es podrà treure la lacra de ser encasellat com a l’etern vampir-brillant? Serà capaç de seguir el gran exemple d’en Dicaprio? Personalment diria que encara li falten uns quants anys per despuntar, però si tria bé el que fa i va aprenent l’ofici com cal, crec que pot arribar a algun lloc.

  2. Alt+126 ha dit:

    Jo diria que el problema és que estava a punt de despuntar quan va fotre la cagada de la seva carrera (i l’èxit de la seva cartera) al acceptar el paper de “xispitas” y dos papers “principals” en drames romàntics que no el treuen del rol de “monyes” i encara l’enfonsen més (recuérdame i Agua para elefantes).

    Aquesta Cosmopolis té molt bona pinta i el seu personatge fosc i malparit també. Si n’hagués fet un semblant fa 2 o 3 anys ara no estariem discutint si ho aconseguirà o no… XD