MENU

19 juliol, 2012 Comentaris (3) Visualitzacions: 1631 Cinema David U. Ruiz / @callahan_ruiz

El Bastard David Callahan Ruiz s’ha tornat a posar davant d’una càmera per oferir-vos una nova videocrítica, en aquesta ocasió mostrant el seu costat més fosc per parlar de l’última entrega de The amazing Spiderman, un reboot que no li ha acabat de fer el pes. I això que és un superfanàtic del popular personatge, …

Videocrítica: «The amazing Spiderman»

El Bastard David Callahan Ruiz s’ha tornat a posar davant d’una càmera per oferir-vos una nova videocrítica, en aquesta ocasió mostrant el seu costat més fosc per parlar de l’última entrega de The amazing Spiderman, un reboot que no li ha acabat de fer el pes. I això que és un superfanàtic del popular personatge, com bé veureu.

El Bastard David Callahan Ruiz s’ha tornat a posar davant d’una càmera per oferir-vos una nova videocrítica, en aquesta ocasió mostrant el seu costat més fosc per parlar de l’última entrega de The amazing Spiderman, un reboot que no li ha acabat de fer el pes. I això que és un superfanàtic del popular personatge, …

3 comentaris to Videocrítica: «The amazing Spiderman»

  1. Taxidermica ha dit:

    GENIAL! Sincer, amb un anàlisi oportú i ben argumentat. El vídeo és dinàmic i amb moments molt divertits sense deixar, en cap moment, d’informar i opinar. I amb el punt bastard que cal. FELICITATS i quen en vinguin molts més com aquest!

  2. Callahan ha dit:

    Gràcies Taxidermica, ets un encant… Tens nòvio? I si és així… Tens alguna germana?

  3. neus ha dit:

    Que bo!!!! encara ric amb l’espiderman del final… que bo!!!! m’agraden aquestes viocritiques, pero potser et falta una mica de naturalitat (sembla massa ensajat)… pero estan be!!! Seguiu amb aquest format! i sense cap mena de dubte: COMPARTEIXO!!!!