MENU

3 agost, 2012 Comentaris (3) Visualitzacions: 1076 Cinema, Sèries Jep Soler

El creador i el guionista de Family guy, Seth MacFarlane, i un dels guionistes principals de la sèrie, David Zuckerman, tornen a tenir punts en comú. Tots dos han seguit camins diferents: MacFarlane ha debutat al cinema com a director amb la pel·lícula Ted, la història d’un home interpretat per Mark Wahlberg que estableix una …

Els pares de ‘Pare de família’ tenen fills peluts

El creador i el guionista de Family guy, Seth MacFarlane, i un dels guionistes principals de la sèrie, David Zuckerman, tornen a tenir punts en comú.

Tots dos han seguit camins diferents: MacFarlane ha debutat al cinema com a director amb la pel·lícula Ted, la història d’un home interpretat per Mark Wahlberg que estableix una relació d’amistat molt profunda amb un ós de peluix, en Ted. Aquest s’erigeix com el seu protector durant la infància i com a conseller i amic durant la maduresa. En Ted té una personalitat molt pronunciada, és xerrameca, bevedor, fumador d’herbes vàries i amb un sentit de l’humor peculiar, políticament incorrecte. La veu de l’ós és la del mateix MacFarlane, que també era la veu de la majoria de la família Grifin; en Peter, en Brian i l’Stewie n’eren un exemple.

Zuckerman ha estrenat, fa unes quantes setmanes, la segona temporada de Wilfred, del qual és el guionista principal. Com recordareu, Wilfred és la història d’un jove advocat, Elijah Wood, que veu com el gos de la seva veïna té comportaments humans; de fet, sembla un home amb una disfressa de gos, camina sobre les dues cames, fuma, beu alcohol, parla, fa més de metre vuitanta d’altura. Aquesta temporada ha arrencat d’una manera més tranquil·la, el fet que ja coneixem els protagonistes ens limita el factor sorpresa i les bromes comencen a ser bastant repetitives. Sembla que els costa superar la gran primera temporada, en què cada capítol era més divertit que l’anterior, i que acabava amb un gran capítol final que deixava la sèrie tancada i resolta. Tornar a trobar una trama interessant els costa i han apostat per introduir nous personatges i mirar d’incrementar el ritme de la sèrie. Estarem al cas de com es desenvolupa.

Així doncs, els dos creadors de Family guy han repetit, per separat, un personatge calcat, en Wilfred i en Ted tenen massa coses en comú: són els assessors d’uns adults mascles cagadubtes, tenen addicció a les drogues, són egoistes i actuen només per interessos propis, encara que no ho sembli, i fan gràcia. Fan gràcia a aquells a qui agraden els diàlegs punyents, repetitius i amb un ritme infernal. No podem obviar que tots dos tenen com a referent en Brian, el gos intel·ligent de Family guy.

Una darrera curiositat: Mila Kunis (El cisne negro) que acompanya Mark Wahlberg a Ted era la veu televisiva de Megan Grifin. Tot queda a casa.

El creador i el guionista de Family guy, Seth MacFarlane, i un dels guionistes principals de la sèrie, David Zuckerman, tornen a tenir punts en comú. Tots dos han seguit camins diferents: MacFarlane ha debutat al cinema com a director amb la pel·lícula Ted, la història d’un home interpretat per Mark Wahlberg que estableix una …

3 comentaris to Els pares de ‘Pare de família’ tenen fills peluts

  1. Alt+126 ha dit:

    Fa molt temps que vaig veure el trailer de TED i per mi tenia massa pinta de ser “caca, culo, pedo, pis”. A més, a espanya, amb el doblatge de Santi Millan… jo ho sento molt però no quedava be a Paul, i encara queda pitjor aquí. No és que no ho faci bé, el paper li va que ni pintat pero… No cola, hi ha algo que falla

  2. Mr. Fox ha dit:

    Malgrat el doblatge patetic, el film es una marcianada simpatica que te gags memorables. El millor: el de Flash Gordon. I moltes referencies cinematografiques dels 80. I Mila Kunis que sempre ens alegra la vida.