MENU

31 agost, 2012 Comentaris (2) Visualitzacions: 1734 Sense categoria Uns bastards

tubehttp://www.youtube.com/watch?v=hdxKdtt1PjU/tube Director: Ariel Vromen (Danika) Guió: Ariel Vromen, Morgan Land i Anthony Bruno Actors: Michael Shannon (Take Shelter), Winona Ryder (Cisne negro), James Franco (127 horas), Ray Liotta (Un dels nostres), Chris Evans (Capitán América)

Tràiler de ‘The iceman’

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=hdxKdtt1PjU[/tube]

Director: Ariel Vromen (Danika)
Guió: Ariel Vromen, Morgan Land i Anthony Bruno
Actors: Michael Shannon (Take Shelter), Winona Ryder (Cisne negro), James Franco (127 horas), Ray Liotta (Un dels nostres), Chris Evans (Capitán América)

tubehttp://www.youtube.com/watch?v=hdxKdtt1PjU/tube Director: Ariel Vromen (Danika) Guió: Ariel Vromen, Morgan Land i Anthony Bruno Actors: Michael Shannon (Take Shelter), Winona Ryder (Cisne negro), James Franco (127 horas), Ray Liotta (Un dels nostres), Chris Evans (Capitán América)

2 comentaris to Tràiler de ‘The iceman’

  1. Alt+126 ha dit:

    Fa falta anar a veure la pel·lícula? Queda alguna cosa per explicar? Tinc la sensació que acabo de veure una pel·lícula sencera.

    • Jordi Taulats ha dit:

      Per mi la presència de Michael Shannon, l’agent Nelson Van Alden de ‘Boardwalk empire’ ja em crida molt. Fantàstic a ‘Take Shelter’ i a ’13’. Si hi afegim la participació de James Franco i el morbo de veure si la Winona Ryder està tant bé com diuen (professionalment parlant, de físic cadascú que valori), doncs amb mi s’asseguren un “visionat”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.