MENU

31 agost, 2012 Comentaris (2) Visualitzacions: 1898 Sense categoria Uns bastards

tubehttp://www.youtube.com/watch?v=hdxKdtt1PjU/tube Director: Ariel Vromen (Danika) Guió: Ariel Vromen, Morgan Land i Anthony Bruno Actors: Michael Shannon (Take Shelter), Winona Ryder (Cisne negro), James Franco (127 horas), Ray Liotta (Un dels nostres), Chris Evans (Capitán América)

Tràiler de ‘The iceman’

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=hdxKdtt1PjU[/tube]

Director: Ariel Vromen (Danika)
Guió: Ariel Vromen, Morgan Land i Anthony Bruno
Actors: Michael Shannon (Take Shelter), Winona Ryder (Cisne negro), James Franco (127 horas), Ray Liotta (Un dels nostres), Chris Evans (Capitán América)

tubehttp://www.youtube.com/watch?v=hdxKdtt1PjU/tube Director: Ariel Vromen (Danika) Guió: Ariel Vromen, Morgan Land i Anthony Bruno Actors: Michael Shannon (Take Shelter), Winona Ryder (Cisne negro), James Franco (127 horas), Ray Liotta (Un dels nostres), Chris Evans (Capitán América)

2 comentaris to Tràiler de ‘The iceman’

  1. Alt+126 ha dit:

    Fa falta anar a veure la pel·lícula? Queda alguna cosa per explicar? Tinc la sensació que acabo de veure una pel·lícula sencera.

    • Jordi Taulats ha dit:

      Per mi la presència de Michael Shannon, l’agent Nelson Van Alden de ‘Boardwalk empire’ ja em crida molt. Fantàstic a ‘Take Shelter’ i a ’13’. Si hi afegim la participació de James Franco i el morbo de veure si la Winona Ryder està tant bé com diuen (professionalment parlant, de físic cadascú que valori), doncs amb mi s’asseguren un “visionat”