MENU

4 setembre, 2012 Comentaris (6) Visualitzacions: 1874 Cinema Víctor Gonzàlez

Un atac de cor s’ha emportat el bastard Michael Clarke Duncan. Amb un cos fibrat, un metre noranta-sis d’alçada, 145 quilos i una vida dura i plena d’ensurts (el seu pare va deixar la seva germana i mare quan era ben petit i va treballar com a manobre i goril·la d’una discoteca a Chicago), l’actor …

L'atac de cor de Michael Clarke Duncan

Un atac de cor s’ha emportat el bastard Michael Clarke Duncan. Amb un cos fibrat, un metre noranta-sis d’alçada, 145 quilos i una vida dura i plena d’ensurts (el seu pare va deixar la seva germana i mare quan era ben petit i va treballar com a manobre i goril·la d’una discoteca a Chicago), l’actor va començar amb el film Friday (1995), tot i que amb el paper de Bear a Armageddon (1998) els espectadors varen comprovar que no era una bona idea acostar-se gaire a aquesta persona (no us perdeu aquesta escena).

Altres papers importants que el varen portar a la fama varen ser La milla verda (1999) (John Coffey), El planeta dels simis (2001), Daredevil (2003), la infumable The skorpion king (2002) i Sin city (2004). Des del 2003 el seu ritme com a actor va decaure dramàticament i es va dedicar a utilitzar la seva veu en films d’animació com ara Germà ós 2 i Kung Fu Panda i en videojocs com ara God of war II.

Si rebusqueu bé, veure Duncan en papers televisius abans d’entrar a la pantalla gran (El príncep de Bel-Air i Married with children) però la urgència d’aquest article fa que els bastards no puguem investigar més sobre la seva carrera. Com a curiositat, us diré que fa tres anys l’actor va deixar de menjar carn i es va convertir en un vegetarià convençut i ajudava l’organització PETA amb vídeos i entrevistes.

El diari USA Today ho diu tot sobre l’actor amb el títol: «Huge, and hugely talented» (gran i amb un talent excepcional).

Facebook i Twitter van plens amb la seva pèrdua.

Descansi en pau.

Un atac de cor s’ha emportat el bastard Michael Clarke Duncan. Amb un cos fibrat, un metre noranta-sis d’alçada, 145 quilos i una vida dura i plena d’ensurts (el seu pare va deixar la seva germana i mare quan era ben petit i va treballar com a manobre i goril·la d’una discoteca a Chicago), l’actor …

6 comentaris to L'atac de cor de Michael Clarke Duncan

 1. Jep ha dit:

  Vic, vull creure que has obviat “The island” per no patir una sobredosis del teu director fetiche.
  Gran moment: http://www.youtube.com/watch?v=Ihd-NwI030c

 2. Víctor ha dit:

  cert, cert… ¨The Island¨…

 3. hola Victor (fa molt de temps oi?)
  ahir estava veient la “milla verda” i per twitter veig que aquest actor havia mort … una pena … una abraçada des de Barcelona !!

  PD sorry meu català, estic en això …

 4. Víctor ha dit:

  Perfecte el teu català! Records des d´Alemanya!

 5. […] com ara Kung-fu panda, Germà ós … En el seu moment en Víctor el va recordar en un post entranyable. Silvia Kristel (18 d’octubre): particularment penso que era una actriu mediocre que va viure […]