MENU

16 setembre, 2012 Comentaris tancats a Balagueró dirigeix l’anunci de Voll-Damm Visualitzacions: 874 Sense categoria Uns bastards

tubehttp://www.youtube.com/watch?v=ORnTet-U2iw/tube Jaume Balagueró dirigeix el nou anunci de la cervesa Voll Damm Doble Malta. El lleidetà se suma d’aquesta manera a Isabel Coixet, Bigas Lunas, Benito Zambrano o Javier Fesser, que també van firmar campanyes publicitàries. Villarrosàs, l’agència responsable de l’espot, repeteix amb el lema ‘Doble o res’ per explicar-nos de forma directa i contundent que el camí per aconseguir ser …

Balagueró dirigeix l’anunci de Voll-Damm

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=ORnTet-U2iw[/tube]

Jaume Balagueró dirigeix el nou anunci de la cervesa Voll Damm Doble Malta. El lleidetà se suma d’aquesta manera a Isabel CoixetBigas LunasBenito ZambranoJavier Fesser, que també van firmar campanyes publicitàries. Villarrosàs, l’agència responsable de l’espot, repeteix amb el lema ‘Doble o res’ per explicar-nos de forma directa i contundent que el camí per aconseguir ser un mateix és enfrontar-se als reptes sense por a les conseqüències.

tubehttp://www.youtube.com/watch?v=ORnTet-U2iw/tube Jaume Balagueró dirigeix el nou anunci de la cervesa Voll Damm Doble Malta. El lleidetà se suma d’aquesta manera a Isabel Coixet, Bigas Lunas, Benito Zambrano o Javier Fesser, que també van firmar campanyes publicitàries. Villarrosàs, l’agència responsable de l’espot, repeteix amb el lema ‘Doble o res’ per explicar-nos de forma directa i contundent que el camí per aconseguir ser …

Comments are closed.