MENU

18 setembre, 2012 Comentaris (2) Visualitzacions: 1209 Sèries Jordi Taulats

Aquesta nit s’ha estrenat Revolution, la nova sèrie creada per Eric Kripke (Supernatural) i produïda per J.J. Abrams. Com moltes de les obres en què J.J. Abrams està embolicat, parteix d’un cataclisme. En aquest cas és una apagada tecnològica d’àmbit mundial que fa que els aparells elèctrics, cotxes, avions, fàbriques i tot allò que actualment necessitem deixi de …

'Revolution' no revoluciona res

Aquesta nit s’ha estrenat Revolution, la nova sèrie creada per Eric Kripke (Supernatural) i produïda per J.J. Abrams.

Com moltes de les obres en què J.J. Abrams està embolicat, parteix d’un cataclisme. En aquest cas és una apagada tecnològica d’àmbit mundial que fa que els aparells elèctrics, cotxes, avions, fàbriques i tot allò que actualment necessitem deixi de funcionar. 15 anys més tard, les ciutats són runes colonitzades per la flora i la fauna, el cel esta net de contaminació i d’avions, els governs han caigut i s’han creat milícies i la gent ha tornat al món rural creant petites colònies.

La sèrie se centra en un grup de personatges d’una d’aquestes colònies. La gent ha hagut de tornar a aprendre a caçar amb arc, a fer medicaments mitjançant plantes medicinals, a viure del que la terra els dóna. Un d’aquests personatges és Ben, un científic que sembla que va tenir alguna cosa a veure amb el fenomen. Ben és buscat per l’exèrcit Monroe, una milícia que vol tenir el control de tot. Quan el troben, i després d’un incident, Ben mor i l’exèrcit s’emporta un dels seus fills. Abans de morir, Ben encarrega a la seva filla Charlie que vagi a Chicago i busqui el seu oncle Miles, un exmilitar, per tal de rescatar el seu germà.

La sèrie ens explicarà les aventures que haurà de passar el grup per trobar el seu germà. Aquest grup està format per: Charlie, una noia inquieta, valenta, amb molta empenta i sempre disposada a buscar aventures; Maggie, la doctora de la colònia i parella de Ben; Aaron, el personatge que dóna el toc còmic a la sèrie i que abans de l’apagada era un alt executiu de Google i ara és mestre, i finalment, Miles, germà de Ben, exmilitar i que s’encarregarà de dirigir i assegurar el grup.

Revolution no aporta res de nou al món de les sèries, almenys vist el primer episodi. De productes en què hi ha hagut un incident destacable que ha canviat la vida de la gent, ja se n’han fet: la fallida Flashforward, la menystinguda Jericho i la revolucionària (aquest cop sí) Lost. El que sí que ens asseguren són grans dosis d’acció, lluites coreografiades fantàstiques i cliffhangers (marca de la casa d’Abrams) a cada episodi. En fi, una sèrie blockbuster

S’hauran de veure els pròxims episodis per poder avaluar-la bé, però si tots són com el primer, em sembla que un servidor podrà alleugerir el llistat de sèries per seguir.

Aquesta nit s’ha estrenat Revolution, la nova sèrie creada per Eric Kripke (Supernatural) i produïda per J.J. Abrams. Com moltes de les obres en què J.J. Abrams està embolicat, parteix d’un cataclisme. En aquest cas és una apagada tecnològica d’àmbit mundial que fa que els aparells elèctrics, cotxes, avions, fàbriques i tot allò que actualment necessitem deixi de …

2 comentaris to 'Revolution' no revoluciona res

  1. David Mann ha dit:

    Em va semblar una barreja de Lost (sobretot pel poblat i els “altres” i pel final) i Els Jocs de la Fam (l’estètica dels adolescents n’és un exemple).
    No donaria tant de pes al paper del senyor Abrams, només productor executiu, i si a la direcció del pilot de Jon Favreau.
    A veure com evoluciona….

  2. […] 1. Revolution: l’NBC aposta fort per l’estela deixada per Lost. Futur apocalíptic en què la família Matheson ha de sobreviure a una apagada total tecnològica a la Terra. El productor és J.J. Abrams i el director del primer episodi, Jon Favreau (Iron man). En Jordi Taulats ja ens ha fet cinc cèntims sobre la sèrie. […]