MENU

20 setembre, 2012 Comentaris (2) Visualitzacions: 1643 Sèries Víctor Gonzàlez

Normalment els canvis a la graella televisiva americana comencen cada tardor amb l’obertura del nou curs escolar. Les temperatures baixen, es té la sensació de nous projectes i de falsa renovació d’energies i el públic es mostra més receptiu a l’hora de consumir ficció. Entre el que destaca aquest any (que és molt), faig un …

Noves sèries americanes per a la tardor del 2012

Normalment els canvis a la graella televisiva americana comencen cada tardor amb l’obertura del nou curs escolar. Les temperatures baixen, es té la sensació de nous projectes i de falsa renovació d’energies i el públic es mostra més receptiu a l’hora de consumir ficció.

Entre el que destaca aquest any (que és molt), faig un petit resum del més interessant:

1. Revolution: l’NBC aposta fort per l’estela deixada per Lost. Futur apocalíptic en què la família Matheson ha de sobreviure a una apagada total tecnològica a la Terra. El productor és J.J. Abrams i el director del primer episodi, Jon Favreau (Iron man). En Jordi Taulats ja ens ha fet cinc cèntims sobre la sèrie.

2. 666 park avenue: basat en la novel·la de Gabriela Pierce, una parella va a viure a un vell i luxós apartament de Manhattan posseït per una força demoníaca. Aquesta vegada és l’ABC la que aposta pel terror i potser el més interessant és que apareix Terry O’Quinn.

3. Arrow: el còmic de DC, The Green Arrow, entra per la porta gran a mans de The CW Television Network. Es preparen 13 episodis per a l’octubre que ve.

4. Last resort: l’ABC es posa l’uniforme militar centrant-se en la rebel·lia de dos soldats que es neguen a bombardejar el Pakistan amb bombes nuclears i que acaben en una illa que declararan independent. Trama absurda? Influència lostiana? Ja ho veurem.

 

5. Vegas: la CBS estrena una sèrie sobre la ciutat del joc durant els anys seixanta (influència de Mad men?). Important: Dennis Quaid és el protagonista i això és un punt a favor.

6. Nashville: com veieu, una altra ciutat dels Estats Units com a nom principal de la sèrie. No té res a veure amb la pel·lícula de Robert Altman, però va de música country i la produeix l’ABC.

7. Elementary: una sèrie americana moderna sobre Sherlock Holmes? Sí, i s’estrena a finals de setembre amb Jonny Lee Miller fent de detectiu i la sempre atractiva Lucy Liu en el paper de Dr. Joan Watson. L’acció canvia de Baker street a Brooklyn. Pel tràiler, no ens la podem perdre. Sembla que, comparada amb la resta, tindrà un futur ben bastard.

Normalment els canvis a la graella televisiva americana comencen cada tardor amb l’obertura del nou curs escolar. Les temperatures baixen, es té la sensació de nous projectes i de falsa renovació d’energies i el públic es mostra més receptiu a l’hora de consumir ficció. Entre el que destaca aquest any (que és molt), faig un …

2 comentaris to Noves sèries americanes per a la tardor del 2012

  1. Shayonara, baby ha dit:

    He vist Revolution, Last resort i Elementary.

    La primera no em va donar massa bones sensacions, l’última no em va agradar gens i, de les tres, la que sembla menys interessant és la que em va passar més bé.

    Last Resort la vaig trobar entretinguda, amb bones dosis d’acció. De moment és la que segur seguiré. Ara em falta veure les altres que recomanes.