MENU

7 octubre, 2012 Comentaris tancats a 'Breaking bad' il·lustrat Visualitzacions: 871 Sense categoria Uns bastards

tubehttp://www.youtube.com/watch?v=OFPUF-r511A&feature=share&list=PL9D525169CFA0F4DD/tube Martin Woutisseth és un il·lustrador i dissenyador gràfic belga enamorat de Breaking bad, una sèrie que va començar a veure seguint el consell d’un amic i que ara no pot deixar de seguir: “Les localitzacions, el càsting, les actuacions, les idees visuals, l’atmosfera… tot és impressionant!”. Va començar fent il·lustracions dels personatges més obscurs …

'Breaking bad' il·lustrat

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=OFPUF-r511A&feature=share&list=PL9D525169CFA0F4DD[/tube]

Martin Woutisseth és un il·lustrador i dissenyador gràfic belga enamorat de Breaking bad, una sèrie que va començar a veure seguint el consell d’un amic i que ara no pot deixar de seguir: “Les localitzacions, el càsting, les actuacions, les idees visuals, l’atmosfera… tot és impressionant!”. Va començar fent il·lustracions dels personatges més obscurs de la sèrie, però al final es va animar i ha acabat fent tot el repartiment.

Una manera original de presentar el currículum. Podeu veure més treballs seus al seu blog

tubehttp://www.youtube.com/watch?v=OFPUF-r511A&feature=share&list=PL9D525169CFA0F4DD/tube Martin Woutisseth és un il·lustrador i dissenyador gràfic belga enamorat de Breaking bad, una sèrie que va començar a veure seguint el consell d’un amic i que ara no pot deixar de seguir: “Les localitzacions, el càsting, les actuacions, les idees visuals, l’atmosfera… tot és impressionant!”. Va començar fent il·lustracions dels personatges més obscurs …

Comments are closed.