MENU

15 octubre, 2012 Comentaris tancats a LEGO Team Redbull Stratos Visualitzacions: 994 Sense categoria Anna Vilaró

tubehttp://www.youtube.com/watch?v=CKKYGSoPl2U/tube Aquests dies ha estat notícia el salt que ha fet Felix Baumgartner des de l’estratosfera, batent tres rècords: el salt més alt: 39.045 metres, el de velocitat en caiguda lliure: 1.342 quilòmetres per hora i el de ser el primer home que trenca la barrera del so sense mitjans tècnics. Només l’hi ha falta del …

LEGO Team Redbull Stratos

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=CKKYGSoPl2U[/tube]

Aquests dies ha estat notícia el salt que ha fet Felix Baumgartner des de l’estratosfera, batent tres rècords: el salt més alt: 39.045 metres, el de velocitat en caiguda lliure: 1.342 quilòmetres per hora i el de ser el primer home que trenca la barrera del so sense mitjans tècnics. Només l’hi ha falta del de duració en caiguda lliure. La seva fita ha estat trending topic mundial al tuitter i va ser retransmesa en directe per multitud de cadenes de televisió.

Però per aconseguir això han calgut anys d’entrenament i de no deixar res a l’atzar. S’han fet simulacions per ordinador, càlculs matemàtics, proves…

Ara us portem el que podria haver estat una d’aquestes simulacions, tot i que no creiem que la NASA ho confirmi.

tubehttp://www.youtube.com/watch?v=CKKYGSoPl2U/tube Aquests dies ha estat notícia el salt que ha fet Felix Baumgartner des de l’estratosfera, batent tres rècords: el salt més alt: 39.045 metres, el de velocitat en caiguda lliure: 1.342 quilòmetres per hora i el de ser el primer home que trenca la barrera del so sense mitjans tècnics. Només l’hi ha falta del …

Comments are closed.