MENU

20 Octubre, 2012 Comentaris (1) Visualitzacions: 481 Sense categoria Uns bastards


tubehttp://www.youtube.com/watch?v=mZEZ35Fhvuc/tube Director: Ang Lee (Brokeback mountain) Guió: David Magee (Descubriendo Nunca Jamás) Actors: Suraj Sharma, Irrfan Khan (Slumdog millionaire) i Adil Hussain Data d’estrena: 30 de novembre del 2012

Tràiler de 'Life of Pi'

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=mZEZ35Fhvuc[/tube]

Director: Ang Lee (Brokeback mountain)

Guió: David Magee (Descubriendo Nunca Jamás)

Actors: Suraj Sharma, Irrfan Khan (Slumdog millionaire) i Adil Hussain

Data d’estrena: 30 de novembre del 2012

tubehttp://www.youtube.com/watch?v=mZEZ35Fhvuc/tube Director: Ang Lee (Brokeback mountain) Guió: David Magee (Descubriendo Nunca Jamás) Actors: Suraj Sharma, Irrfan Khan (Slumdog millionaire) i Adil Hussain Data d’estrena: 30 de novembre del 2012


Un comentari a Tràiler de 'Life of Pi'

  1. […] Anar al cinema per passar una bona estona és l’objectiu de la majoria dels espectadors. Cadascú escull la pel·lícula que el farà distreure i, alguna vegada, li servirà com a creixement personal, com a experiència de vida. Aquelles persones que veient Big fish o Amelie en van treure un profit extra, unes ganes de compartir, d’imaginar una vida millor, tots aquells que busquen la felicitat en els petits detalls: a aquestes persones els agradarà La vida de Pi. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada