MENU

21 octubre, 2012 Comentaris tancats a Jessica Chastain, la cara d'YSL Visualitzacions: 952 Sense categoria Uns bastards

tubehttp://www.youtube.com/watch?v=xEM5F0sKjGk/tube Yves Saint Laurent presenta el nou perfum per aquesta tardor, Manifesto, de la ma de l’actriu del moment, Jessica Chastain, i del director Nicolas Winding Refn, director de Drive. A l’anunci, l’actriu apareix pintant amb el seu cos, deixant veure la seva bellesa. Després marxa a una subasta a comprar el seu propi quadre …

Jessica Chastain, la cara d'YSL

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=xEM5F0sKjGk[/tube]

Yves Saint Laurent presenta el nou perfum per aquesta tardor, Manifesto, de la ma de l’actriu del moment, Jessica Chastain, i del director Nicolas Winding Refn, director de Drive. A l’anunci, l’actriu apareix pintant amb el seu cos, deixant veure la seva bellesa. Després marxa a una subasta a comprar el seu propi quadre i després seduir a l’home que pujava per ell.

Al 2012, Jessica Chastain va ser nominada als Oscar pel seu paper a The help a la categoria d’actriu secundària. Per aquest mateix paper, va guanyar el Black Reel Awards i el Broadcast Film Critics Association Awards, entre altres premis i nominacions. També va ser l’actriu protagonista de El árbol de la vida i Take shelter

tubehttp://www.youtube.com/watch?v=xEM5F0sKjGk/tube Yves Saint Laurent presenta el nou perfum per aquesta tardor, Manifesto, de la ma de l’actriu del moment, Jessica Chastain, i del director Nicolas Winding Refn, director de Drive. A l’anunci, l’actriu apareix pintant amb el seu cos, deixant veure la seva bellesa. Després marxa a una subasta a comprar el seu propi quadre …

Comments are closed.