MENU

8 novembre, 2012 Comentaris tancats a Zombies vegetarians Visualitzacions: 946 Sense categoria Uns bastards

tubehttp://www.youtube.com/watch?v=tVU0WIqGOm8/tube Reunit el Jurat format per membres del bloc ELS BASTARDS, Jep Soler, Jordi Taulats i Jordi Camps, volem deixar clar que la decisió no ha estat gens fàcil, donada la qualitat de la majoria de curts presentats, sobretot a l’hora de decidir els 2 que considerem millors. Per això hem decidit donar el premi al millor curt gironí ex aequo: a El …

Zombies vegetarians

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=tVU0WIqGOm8[/tube]

Reunit el Jurat format per membres del bloc ELS BASTARDS, Jep Soler, Jordi Taulats i Jordi Camps, volem deixar clar que la decisió no ha estat gens fàcil, donada la qualitat de la majoria de curts presentats, sobretot a l’hora de decidir els 2 que considerem millors. Per això hem decidit donar el premi al millor curt gironí ex aequo:

El caseron, de Miquel Àngel Izquierdo i Zombies vegetarians, d’Albert Portal

El primer d’ells, per l’equilibri ajustat entre guió, posada en escena i muntatge. El segon, per la seva originalitat, inventiva i capacitat per introduir humor i paròdia al subgènere zombi…

tubehttp://www.youtube.com/watch?v=tVU0WIqGOm8/tube Reunit el Jurat format per membres del bloc ELS BASTARDS, Jep Soler, Jordi Taulats i Jordi Camps, volem deixar clar que la decisió no ha estat gens fàcil, donada la qualitat de la majoria de curts presentats, sobretot a l’hora de decidir els 2 que considerem millors. Per això hem decidit donar el premi al millor curt gironí ex aequo: a El …

Comments are closed.