MENU

10 desembre, 2012 Comentaris (1) Visualitzacions: 1156 Sèries Marc Bataller @marcbataller

Lost sempre perseguirà J.J. Abrams. Per bé i per mal. Ha estat el creador d’una de les sèries més mítiques dels últims temps, però també haurà de suportar que totes les seves produccions es comparin amb Lost. Això és el que ha passat amb Revolution. Des d’un bon principi els crítics van ficar el dit …

'Revolution', de 'Lost' a les crispetes

Lost sempre perseguirà J.J. Abrams. Per bé i per mal. Ha estat el creador d’una de les sèries més mítiques dels últims temps, però també haurà de suportar que totes les seves produccions es comparin amb Lost. Això és el que ha passat amb Revolution. Des d’un bon principi els crítics van ficar el dit a l’ull a J.J. Abrams perquè Revolution no arriba ni a la sola de la sabata a Lost i van carregar-se-la i del revés. En aquest sentit tenen raó. Revolution no és Lost. Ni crec que mai cap sèrie pugui ser com Lost. De Lost només n’hi ha una. És per això que s’ha de mirar Revolution sota un altre prisma. Sota el prisma d’un producte que no passarà a la història, però que sí que pot fer-se un forat dins del panorama actual. Almenys així ho indiquen les audiències, que han acompanyat Revolution des de l’estrena, tot i que ha patit alguns alts i baixos.

L’argument no és per tirar coets. Una gran apagada deixa el món a les fosques i la humanitat torna a l’edat mitjana amb un sistema semblant al dels senyors feudals i els vassalls. Un escenari caòtic i sense control com el que ens podem trobar a The Walking Dead, però sense zombis és clar. L’apocalipsi. A partir d’aquí un grup de revolucionaris intenta fer front a la Milícia, una ordre militar que controla bona part del continent americà. Una milícia que intenta recuperar fonts d’energia per fer funcionar armes i dominar el món.

És, doncs, una sèrie d’acció i lluites. No busqueu res més. Unes lluites que als més nostàlgics ens fan retrocedir fins La princesa prometida, salvant totes les distàncies.

Després de deu episodis, Revolution s’atura i tornarà el mes de març amb la resta de capítols que completen la primera temporada. A més ja han confirmat que hi haurà una segona temporada a diferència d’Alcatraz, l’última sèrie de J.J. Abrams que va fracassar estrepitosament. Continuarem veient Revolution, això sí amb un bol de crispetes al costat i allunyant-nos del referent de Lost.

Lost sempre perseguirà J.J. Abrams. Per bé i per mal. Ha estat el creador d’una de les sèries més mítiques dels últims temps, però també haurà de suportar que totes les seves produccions es comparin amb Lost. Això és el que ha passat amb Revolution. Des d’un bon principi els crítics van ficar el dit …

Un comentari a 'Revolution', de 'Lost' a les crispetes

  1. Darth Bastard ha dit:

    Aquesta sèrie no és dolenta, és pitjor. Apocalipsi Disney, producció horrible, realisme nul , guions i trames tòpiques…no guanyaria ni la comparació (per mi, sempre odioses)amb “Xena, la princesa guerrera”. Una premisa original que es desinfla al 2n episodi. Si voleu un bon apocalipsi, mireu “The road” o disfruteu amb TWD. Collons, els tis de la sèrie sempre van nets, no es cansen mai, es recuperen miraculosament de ferides mortals. Tot plegat una mica infantil i un guió de pena.