MENU

11 gener, 2013 Comentaris (2) Visualitzacions: 1159 Sèries Marc Bataller @marcbataller

El 2013 que ara encetem tornarà a ser a priori un bon any per a les sèries amb destacades novetats, que segur que ens tornaran a enganxar a la petita pantalla: The Following (estrena 22 de gener): És una de les que té més possibilitats de convertir-se en un dels hit de la temporada. Protagonitzada …

Un bon any 2013 ple de sèries

El 2013 que ara encetem tornarà a ser a priori un bon any per a les sèries amb destacades novetats, que segur que ens tornaran a enganxar a la petita pantalla:


The Following (estrena 22 de gener): És una de les que té més possibilitats de convertir-se en un dels hit de la temporada. Protagonitzada per Kevin Bacon l’argument gira al voltant d’uns assassins en sèrie que es comuniquen entre ells per continuar amb els seus macabres crims i un equip de policies, encapçalat per Kevin Bacon, que els intentarà detenir.


House of Cards (estrena 1 de febrer): El director David Fincher (El curioso caso de Benjamin Button o La red social) està al darrere d’aquesta sèrie protagonitzada pel magnífic Kevin Spacey i Robin Wright, l’adorable dama de La princesa prometida, sobre l’ambició i la corrupció del món de la política. Una altra de les possibles joies de l’any.


Vikings (estrena 3 de març): L’èxit de Game of Thrones ha fet que diverses productores s’hagin llençat a l’aventura de filmar sèries èpiques medievals. En aquest cas, ha estat el canal History Channel qui ha ideat Vikings, que explica la història d’un dèspota cabdill víking (Gabriel Byrne) i un jove guerrer. Una altra sèrie que també s’inspirarà en el model de Game of Thrones és War of the Roses, de la BBC.


Bates Motel (sense data concreta): Es tracta d’una mena de preqüela de l’arxiconeguda Psicosis d’Alfred Hitchcock i està dirigida especialment a aquells espectadors que gaudeixen amb ambients rococó i angoixants com els que també trobem a American Horror Story.


Però aquest 2013 també estarà marcat per la fi de Breaking Bad; Spartacus, Fringe o Dexter; l’estrena de les noves temporades de Game of ThronesBoardwalk Empire, Girls o Homeland o l’esperadíssim retorn de The Walking Dead.

El 2013 que ara encetem tornarà a ser a priori un bon any per a les sèries amb destacades novetats, que segur que ens tornaran a enganxar a la petita pantalla: The Following (estrena 22 de gener): És una de les que té més possibilitats de convertir-se en un dels hit de la temporada. Protagonitzada …

2 comentaris to Un bon any 2013 ple de sèries

  1. Lord Vador ha dit:

    I també per al final de Tremé amb una mitja temporada de cinc capítols…

  2. Ramón Porta Claverol ha dit:

    GOT ,BE dues excel-lencies per tornari,Girls,Homeland&Walking…”shit”