MENU

22 maig, 2013 Comentaris (9) Visualitzacions: 2445 Game of thrones, Sèries Lluís Simon

La reina mare. Finalment Cersei retroba la seva condició de Lannister indomable contra Margaery en una passejada memorable entre els convidats en l’inenarrable casori del seu germà Tyrion. Fixeu-vos com somriuen les dues meuques mentre l’una amenaça l’altra de tallar-li el coll no només a ella sinó a tota la seva descendència. Això sí que …

Game of Thrones 3×08: Second Sons

La reina mare. Finalment Cersei retroba la seva condició de Lannister indomable contra Margaery en una passejada memorable entre els convidats en l’inenarrable casori del seu germà Tyrion. Fixeu-vos com somriuen les dues meuques mentre l’una amenaça l’altra de tallar-li el coll no només a ella sinó a tota la seva descendència. Això sí que és resoldre amb elegància les diferències de criteri, no com Mourinho, sempre amb aquella cara de mala llet.

A l’altar. La filmació de l’enllaç de Sansa i Tyrion, en una sala circular gegantina, és visualment magnífica. En veure-la em va recordar les grans sales del palau de la Casa Atreides quan David Lynch va filmar la seva visió de Dune. M’encanta, no ho puc evitar, la pertorbació malsana que sent Sansa cada vegada que Joffrey s’hi dirigeix, ja sigui per dir-li hola o per advertir-la que de nit serà violada de forma salvatge. Tyrion, al costat del seu nebot, sembla la Mare Teresa de Calcuta.

Gendry. Recordo a la primera part de Scream (Wes Craven, 1996) aquella advertència tan assenyada, sobretot amb Neve Campbell pel mig: “A totes les pel·lícules de por, si tens sexe la dinyes.” Al pobre Gendry, per molta sang de reis que porti a les venes, ningú el va avisar. En veure’l, doncs, a la malèfica alcova de Melisandre, juro que vaig cridar mentalment perquè fugís i es llancés al mar. Run you fool!. Però no, el de baix (com sempre) ens fa perdre el de dalt… I per acabar-ho d’adobar només faltaven les sangoneres xucladores. No!!! Com t’odio i com et desitjo, mala bruixa…

La banyera. Per a segons quina reina (Elisabet o Sofia, per exemple), negociar despullada, desarmada i estirada en una banyera la contractació d’un exèrcit de mercenaris amb un comandant en cap amb cara de pervertit seria poc recomanable. Però Daenerys és Cleopatra i Daario, Marc Antoni. Veurem si la tensió sexual es resol al llit o al camp de batalla.

Els corbs. És un episodi brutal. Només em faltava en Sam acollonit i arraulit dins una cabana al bosc. Tots sabem que això, la cabana de fusta i el bosc, és un gènere en si mateix, i no pas d’aquells per veure en família. Imagineu-vos jo sol al sofà de matinada, sense llums, amb gotes de pluja al balcó i els corbs aguaitant al meu voltant (o és a la pantalla?) en un homenatge tenebrós dels ocells de Hitchcock. Miro de tranquil·litzar-me. No hi ha sexe, penso. No moriran… o sí?

La reina mare. Finalment Cersei retroba la seva condició de Lannister indomable contra Margaery en una passejada memorable entre els convidats en l’inenarrable casori del seu germà Tyrion. Fixeu-vos com somriuen les dues meuques mentre l’una amenaça l’altra de tallar-li el coll no només a ella sinó a tota la seva descendència. Això sí que …

9 comentaris to Game of Thrones 3×08: Second Sons

 1. Manel ha dit:

  Cersey fantàstica quan talla el rotllo al seu futur espós, deixant clar que amb ella no hi té res a pelar. (ell deu pensar el mateix…)

  Com cada setmana esplèndit resum! Gràcies!

 2. Darth Vastard ha dit:

  En Tyrion és dels pocs tios legals que hi ha a la sèrie, només ambiciona follar, menjar, beure i …estimar (ja sabeu a qui), tot plegat molt normal. El tracte que té amb la Samsa és molt caballerós i em va encantar quan posa al seu lloc al mitja merda…llàstima que el seu pare el frena, perquè en un cos a cos jo crec que se’l carrega. La Daenerys és incontestablement la puta reina dels 7 regnes, s’acosta i sedueix sense voler…a mi també em posa burro. En Gendry no crec que mori…l’escena final ha estat acollonant.

 3. Hannah Montana ha dit:

  Aquest en Daario té un look de videoclip dels 90 total…

 4. Taxidermica ha dit:

  Exigeixo que aparegui la barba perduda acolorida d’en Daario!
  En Tyrion és adorable, l’únic que té el cap on toca, sembla ser.
  Veurem què passa amb en Gendry, ja que han fet un mash-up entre dos personatges del llibre.
  Em quedo amb “El Perro”: “Fuck Joffrey, fuck the Queen” (tot i que ja fa temps que es va cagar en ells).

 5. Alt+126 ha dit:

  A veure Sam, criatureta… SI TENS UN PUNYAL QUE MATA CAMINANTS BLANCS PERQUÈ EL DEIXES ALLÀ tonto dels collons!!!!
  Aiiixxxx, ja m’he desfogat.

  Quan a la resta, la veritat és que la barba de Daario me la sua tres pobles, em preocupa més què li passarà a Gendry i al pobre Davos, que en aquella illa pinten bastos per ells. Això si: Melissandre… PPPFFFFFF aquesta si que em posa burro, no la Daenerys (és lo que tenen les pelrojes… encara que siguin de pot)
  A Cersei li costa més mostrar un somriure que a Margaery, suposo que perquè Margaery no ha de patir per gaire res (és la clau per tenir el centre-sud del continent tranquil) i Cersei només rep que hòsties per tots cantons (que se les busca, la veritat).
  Tyrion i Sansa son, ara mateix, els grans damnificats de tota aquesta guerra. Ells no volen ser allà, té pinta que disfrutarien més essent “ningú” sempre que això els permetés viure tranquils.

  Per cert, amb els corbs jo he pensat més amb posesion infernal que amb una altra cosa XD, aixo de sortir de la cabanya i que aparegui un “dimoni” de mig del bosc… jejeje

  • Taxidermica ha dit:

   la barba d’en Daario no, però de l’absència d’ulls violetes de la Daenerys no en vas dir res?

   • Alt+126 ha dit:

    Nops… a mi el color dels ulls o la barba o els pels del nas me la repampimflen, jo lo que vull és la historia, jeje.
    És més, si no recordo malament algun cop a algú li he dit que millor no fer coses que desentonin estèticament perquè la gent se centri més en l’acció i no en aquest tipus de detalls.

 6. Ramón Porta Claverol ha dit:

  El punyal que mata als homes de gel, no crec que pugui gaira ambers el corbs,interessant final da capítol of course.I bon resum merci.