MENU

31 maig, 2013 Comentaris (15) Visualitzacions: 4526 Cinema Víctor Gonzàlez

Steven Seagal sempre ha tingut mala sort. La seva carrera com a actor va començar l’any 1988 amb Per sobre de la llei, quan Arnold Swarzenegger,  Sylvester Stallone, Chuck Norris, Jean-Claude van Damme i Dolph Lundgren ja feia anys que eren a les cartelleres de cinema  amb la fòrmula actua poc, ensenya músculs i reparteix …

Steven Seagal, l'actor més odiat?

Steven Seagal sempre ha tingut mala sort. La seva carrera com a actor va començar l’any 1988 amb Per sobre de la llei, quan Arnold SwarzeneggerSylvester Stallone, Chuck Norris, Jean-Claude van Damme i Dolph Lundgren ja feia anys que eren a les cartelleres de cinema  amb la fòrmula actua poc, ensenya músculs i reparteix hòsties a mansalva sense utilitzar gaire el cervell, no sigui que els espectadors sentin que s’han equivocat de pel·lícula.

La seva entrada es va sentir com una intrusió tardana i mal feta d’un cinema reaganià que ja cansava, tot i que Out of justice (1991) és notable, l’única excepció de la filmografia d’en Seagal, i va ser la més vista durant tres setmanes al box office dels Estats Units. Des del 2003 els seus films han passat directament a vídeo i, en comptes d’augmentar el seu nombre de fans, hi ha hagut una creixent animadversió cap a la seva figura. De motius no en falten:

1. És mentider: en diverses entrevistes ha afirmat que va treballar per la CIA i que es va dedicar a lluitar contra els Yakuza (la màfia japonesa). Segons ell, també parla quatre llengües (només sap anglès) i va créixer a Brooklyn (ho va fer a Michigan i a Califòrnia). Tot, grans invencions.

2.Canta malament: i ho fa des dels 12 anys. El seu somni era poder publicar un disc d’èxit i sí, ho va aconseguir el 2005 amb Songs of the Crystal Cave amb aquest més que curiós resultat que va passar del tot desapercebut. El que sí que no se li pot negar és el mèrit de tenir una de les col·leccions més grans de guitarres Blues del món.

3. És molt mal actor: no és un secret. Les seves expressions facials a penes canvien durant tots els films de la seva carrera. Però el pitjor de tot no són les poques habilitats davant la pantalla sinó el fet que el doblin en el 98% de les escenes violentes o fins i tot la seva veu, a causa del to ennassat i poc entenedor que té quan parla ( vocalitza, noi!).

4. Va dirigir el pitjor film del 1994: juntament amb Street fighter, En tierra peligrosa està en una de les posicions més altes de les pitjors pel·lícules del 1994. Va ser l’única (i l’última) que va dirigir.

5. És un pseudomístic: ha assegurat en diversos mitjans de comunicació que és la reencarnació d’un lama budista del segle XVII. La seva filosofia es pot resumir en aquest vídeo que va provocar merescuts comentaris de burla.

6. Té uns cabells horribles i ha guanyat pes: les males llengües diuen que es pinta el crani per la pronunciada al·lopècia que té. El seus quilos de més són també notoris.

7. És misògin: va ser acusat fa uns anys per la seva assistenta d’haver-la assetjat sexualment a més de tenir dues esclaves sexuals russes a casa. Tot es va acabar amigablement amb un xec que va haver de pagar a les afectades per evitar anar a la presó.

8. És admirador de Putin: Gerard Depardieu no és l’únic actor boig que s’ha deixat enlluernar pel sàpatra Vladimir Putin. Aquest vídeo ho diu tot.

9. És creador d’una beguda infumable: Lightning box és una beguda energètica tan dolenta que, tot i que s’anuncia a la xarxa, ja no es pot comprar. L’anunci del producte no deixa indiferent a ningú.

10 És el protagonista del pitjor videojoc de la història: Final option s’havia de vendre a Super Nintendo i Megadrive, però la qualitat del producte va ser tan baixa que mai va sortir al mercat. Està en versió beta per la xarxa i bàsicament en Seagal es dedica a bufetejar científics bons, obrers i fins i tot civils innocents. Fins ara ningú sap qui és el creador d’aquesta joia virtual.

Si després d’aquesta llista hi ha cap bastard a qui agradi en Seagal, que ens ho faci saber. Prometo fer-lo entrar en un pròxim escrit bastard en què parlaré de les polítiques paranormals del nostre país, dels costums sexuals dels habitants dels exoplanetes i dels barrufets caníbals assassins, entre altres coses.

Estic convençut que de gustos encara no està tot escrit.

Steven Seagal sempre ha tingut mala sort. La seva carrera com a actor va començar l’any 1988 amb Per sobre de la llei, quan Arnold Swarzenegger,  Sylvester Stallone, Chuck Norris, Jean-Claude van Damme i Dolph Lundgren ja feia anys que eren a les cartelleres de cinema  amb la fòrmula actua poc, ensenya músculs i reparteix …

15 comentaris to Steven Seagal, l'actor més odiat?

 1. Hawkeye ha dit:

  Aquest escrit és el meu somni fet realitat. Encara poca canya a aquesta lepra humana, ésser immund a qui anomenar-lo actor és despreciar l’ofici.

  Segur que hi ha algun Bastard o lector bastard que encara li deu semblar un model a seguir. Per allò de les esclaves sexuals, per exemple?!

 2. Paul Kersey ha dit:

  ‘Por encima de la ley’ és per mi la millor pel·lícula de Seagal amb diferència, la del seu debut; la història i el guió són força originals per ser del gènere ‘hòsties per un tubu’, està ben dirigida, ell no està tan sobreactuat, i a més co-protagonitza amb Pam Grier, i surt la Sharon Stone fent-li de dona. ‘Buscando justícia, ja queia en una espiral de tòpics que la feien bastant més insoportable. ‘Por encima de la ley’ té un lloc preferencial a la meva vidoteca vuitantera de films d’antiherois ‘mamporreros’ dels 80.

  Excel·lent post, enorabona!

  • Darth Vastard ha dit:

   6- Em jugo la seagal·la que desde la 2ona pel·licula porta una perruca de collons, ergo els cabells no són seus. Es rumoreja que farà uns 10 anys que es va cruspir a en Falete.

 3. Paul Kersey ha dit:

  Per cert, t’has oblidat aquesta meravellosa websèrie d’animació que també protagonitza.
  Fins el moment només hi ha dos episodis. IMPRESCINDIBLE!

  THE STEVEN SEAGAL SHOW:

 4. Sigala ha dit:

  No es follava la LeBrock?? Si és així… els meus respectes.

 5. Lord Vador ha dit:

  Comparteixo fil per randa tot el que dius d’aquest Seagala.
  Només hi afegiria que va estar casat amb Kelly LeBrok, La Mujer de Rojo (The Woman in Red), i van acabar molt malament, perquè ell era un maltractador.
  Et dóna encara més arguments per menysprear aquest ximplet.

 6. I. ha dit:

  Doncs jo el trobo més que mereixedor de participar al proper film de The Expendables. Una llàstima.

 7. Swamp Thing ha dit:

  La Kelly LeBrock?, ho va passar fatal amb en Seagal. El pas del temps per ella tampoc perdona:http://www.youtube.com/watch?v=N0EHLyK4DAU

  I crec que l´Stallone, amb raó, no l´ha deixat entrar a ¨The Expendables¨

  • Hawkeye ha dit:

   Que em toqués la meva estimada LeBrock no li ho he perdonat mai!

   I si en Sly l’incorpora serà per llogar-hi cadires, sobretot si és el “dolent” de la peli i fan cua per cardar-li d’hòsties. L’odio profundament!

 8. Quim ha dit:

  Gràcies. Corroboreu la meva opinió del subjecte. Jo m’havia cregut que li havia agafat mania injustificada, ara dormiré més tranquil.

 9. Lluís ha dit:

  Magnific article analític. Per quan un de semblant sobre el Chuck Norris?

 10. Victor ha dit:

  Ho intentaré, tot i que en Chuck no supera a en Seagal en habilitats artístiques.

  • Alt+126 ha dit:

   Pero Chuck Norris tenia barba i carregaba metralletes, abans de trobar el filó de la patada rotatoria (o com collons es digui en català XD)