MENU

11 juny, 2013 Comentaris tancats a Mr. Chow: "Hijo puta, hijo puta" Visualitzacions: 1712 Sense categoria Marc Bataller @marcbataller

La trilogia de Resacón en las Vegas ha arribat al final o almenys això és el que ens diuen els productors –quantes vegades però hem vist com Hollywood assegurava que una saga s’acabava i després tornava a ressuscitar-la–. Al marge de si hi haurà més pel·lícules o no, Resacón ja forma part de la història  …

Mr. Chow: "Hijo puta, hijo puta"

chowLa trilogia de Resacón en las Vegas ha arribat al final o almenys això és el que ens diuen els productors –quantes vegades però hem vist com Hollywood assegurava que una saga s’acabava i després tornava a ressuscitar-la–. Al marge de si hi haurà més pel·lícules o no, Resacón ja forma part de la història  d’Els Bastards. Tres pel·lícules que encaixen en la filosofia desenfrenada i bastarda i que no s’entendrien sense la gran vis còmica de Zach Galifianakis, que de mica en mica s’ha anat convertint en el buc insígnia de Resacón. Però haig de reconèixer que Alan, el personatge de Zach, ja no és el meu preferit. Ho era fins ara, però un cop vista R3SACÓN em declaro fan incondicional del gran Mr. Chow, el “hijo puta hijo puta” més divertit i esbojarrat que he vist mai.

En aquesta tercera part Chow es deixa anar més que mai, trenca totes les cadenes hagudes i per haver. És Chow unchained. L’escena de la festa al Caesars Palace de Las Vegas i la seva fugida és sublim. Cada cop que hi penso, no puc parar de riure. Igual que la seva aparició estel·lar a la primera part, quan surt del maleter del cotxe dels protagonistes, tot despullat, i els ataca com si fos un ninja barroer. I és que Chow té un gran domini de l’escena i s’ha guanyat la simpatia dels espectadors amb el seu llenguatge àcid i irreverent i la seva histriònica rialla. Només de veure’l, ja rius.

chow3Però qui és l’actor que dóna vida a Chow? Es tracta de Ken Jeong, que té la carrera de medicina i que a l’institut va participar en diverses activitats per a superdotats i va tocar el violí en una orquestra. Sí, nois, Chow és superdotat. Com a actor ha participat en sèries com ara Dos hombres y medio i Boston Legal, però el seu gran èxit als Estats Units va arribar amb Community, que explica la història d’un advocat que ha de tornar a la universitat perquè li han invalidat el títol. Jeong interpreta un desequilibrat professor d’espanyol. Al cinema se l’ha pogut veure en pel·lícules com Lío Embarazo (dirigida per Judd Apatow), la tercera entrega de Transformers i ben aviat també formarà part del repertori de Kick Ass 2.

Un Mr. Chow que podria protagonitzar perfectament un spin-off de Resacón. Ell sol és capaç d’aguantar el ritme de tota una pel·lícula, tot i que s’hauria de vigilar que no es cremés gaire. Des d’aquí llenço la idea. Volem un spin-off de Chow!!!

 

La trilogia de Resacón en las Vegas ha arribat al final o almenys això és el que ens diuen els productors –quantes vegades però hem vist com Hollywood assegurava que una saga s’acabava i després tornava a ressuscitar-la–. Al marge de si hi haurà més pel·lícules o no, Resacón ja forma part de la història  …

Comments are closed.