MENU

15 juliol, 2013 Comentaris (2) Visualitzacions: 1724 Cinema Víctor Gonzàlez

Rajoy president evil. Després de deixar el país en el caos social i econòmic més absolut ara sabem que el líder del PP ha estat donant suport fins aquest mes de març passat a l’imputat extresorer Luis Bárcenas, acusat de mantenir a l’ombra una comptabilitat B amb diners dels ciutadans que anava a les butxaques …

Rajoy, president evil

Mariano Rajoy, Luís Barcenas, Els bastards, GobernRajoy president evil. Després de deixar el país en el caos social i econòmic més absolut ara sabem que el líder del PP ha estat donant suport fins aquest mes de març passat a l’imputat extresorer Luis Bárcenas, acusat de mantenir a l’ombra una comptabilitat B amb diners dels ciutadans que anava a les butxaques d’empresaris afins al PP i a les de polítics d’aquest partit.

Un film: Resident evil (2002). Biohazard a dojo. Génova 13, la seu central del Partit Popular és ara com l’Umbrella center, aquell espai subterrani del film de Paul W.S. Anderson infestat d’un virus que transforma els vius en zombis. Economia zombi, idees polítiques zombis, mentides zombis. Mariano Rajoy és el gran president evil. Ha de sortir del Palau de la Moncloa al més aviat possible. Ara, demà com a màxim. Que reculli els trastos. Però que surti.

Cops de puny a l’aire. L’hem de veure caure com Willie Stark, aquell polític corrupte d’All the king´s men (1949). Si no ho fa tot podria acabar com a V de Vendetta (2005), el film sobre l’atac violent d’un grup anarquista contra el govern totalitari Norsefire a una Gran Bretanya distòpica imaginada per Alan Moore. A la gent se li ha acabat la paciència. El president titella ha de sortir.

Mariano Rajoy, Luís Barcenas, Els bastards, GobernSenyors del PP, mai he combregat amb la seva ideologia però amb tots els respectes, aquest senyor que han col·locat fa vergonya. Supera el president James Dale (Jack Nicholson) de Mars attacks (1996) o el neuròtic president Merkin Muffley (Peter Sellers) de Dr. Strangelove (1964), tot i que no fa gràcia. És un perill, com ja ha demostrat amb la demolició de l’estat del benestar coneguda per tothom. Gènova 13 tremola. A hores d’ara tenim concentracions a moltes ciutats de l’estat Espanyol. Que surti el president evil. Que surti i que no torni.

Mariano Rajoy, Luís Barcenas, Els bastards, GobernGeorge W. Bush apareix com un dels pitjors estadistes de la història dels Estats Units. Va arruïnar el país enfonsant-lo en una guerra interminable cap a la ruïna econòmica. Oliver Stone va retratar molt bé la seva vida al film W. (2008), en què el deixava totalment en ridícul. Esperem que algun director espanyol agosarat s’atreveixi a retratar el senyor Rajoy amb un biopic com cal. De moment ens haurem de conformar amb les imatges digitals d’aquest president mentider (i he tret expressament el suposadament per qüestions òbvies).

Que el seu Déu l’ampari, president evil. Jo m’ofereixo a fer-li les maletes, si ho vol. Amb un sobre de regal i tot, per no perdre el costum. La meva bastardia no el suporta. He perdut tot un diumenge fent aquest article quan hauria pogut quedar-me a la platja amb una dona més que atractiva. I això és el que em fa més ràbia.

No l’hi perdonaré mai.

 

 

Rajoy president evil. Després de deixar el país en el caos social i econòmic més absolut ara sabem que el líder del PP ha estat donant suport fins aquest mes de març passat a l’imputat extresorer Luis Bárcenas, acusat de mantenir a l’ombra una comptabilitat B amb diners dels ciutadans que anava a les butxaques …

2 comentaris to Rajoy, president evil

  1. Darth Vastard ha dit:

    La Rajoya de la corona…d’Espanya es clar. Avui m’he pulit el Resident Evil 5, vosaltres deixeu-me’l, que he desenvolupat una punteria…puteria també, però no fa esclatar cervells.

  2. Jo ha dit:

    Bon article però jo voldria saber més sobre la noia de la platja…