MENU

8 agost, 2013 Comentaris (1) Visualitzacions: 1128 Sèries Marc Bataller @marcbataller

El gran avantatge d’internet és que quan les sèries arriben en obert a les cadenes espanyoles sovint ja n’has vist tots els episodis. És el que ara passa amb Revolution, que s’ha d’estrenar a La Sexta. Es tracta d’un producte made in J.J. Abrams i del qual ja hem parlat en aquest blog. La primera …

La frustració de 'Revolution'

revolutionsdintreEl gran avantatge d’internet és que quan les sèries arriben en obert a les cadenes espanyoles sovint ja n’has vist tots els episodis. És el que ara passa amb Revolution, que s’ha d’estrenar a La Sexta. Es tracta d’un producte made in J.J. Abrams i del qual ja hem parlat en aquest blog. La primera temporada de Revolution va de més a menys. T’ofereix unes bones expectatives durant els primers capítols, però després el suflé es va desinflant. I als Estats Units van cometre l’error de fer una aturada d’uns mesos que per a molts, inclòs un servidor, va suposar una estocada gairebé de mort. Vaig haver de fer un esforç titànic per veure’n els últims capítols. Algú em podrà acusar de masoquista i retreure’m que no deixés la sèrie abans, però un cop en començo una m’agrada veure-la fins al final. Digueu-me maniàtic.

revolutiondintre2Per tant, us parlo amb arguments. No cal perdre gaire el temps veient Revolution. La història, per a aquells que no la conegueu, té com a eix central un món apocalíptic que perd totes les seves arrels després que marxi l’electricitat. La civilització, tal com la coneixem, ha desaparegut i retrocedeix fins a l’edat mitjana.
Curiosament, hi ha greus errors d’ambientació. Per exemple, una de les protagonistes, Charlie Matheson (interpretada per Tracy Spiridakos), sempre apareix lluent a totes les escenes i amb un cabell d’anunci de Pantene. Com és possible mantenir aquesta excel·lent aparença si s’ha d’enfrontar a mil i una batalles i gairebé no té aigua ni per dutxar-se?

Però el gran insult de la Sexta és que plantegi Revolution com el recanvi de Juego de tronos, que fins ara era la sèrie estel·lar de la cadena. Sense comentaris.

El gran avantatge d’internet és que quan les sèries arriben en obert a les cadenes espanyoles sovint ja n’has vist tots els episodis. És el que ara passa amb Revolution, que s’ha d’estrenar a La Sexta. Es tracta d’un producte made in J.J. Abrams i del qual ja hem parlat en aquest blog. La primera …

Un comentari a La frustració de 'Revolution'

  1. Ramon Porta ha dit:

    Vaig visionar algún capitol, no emb va agradar y punt.