MENU

20 agost, 2013 Comentaris (13) Visualitzacions: 2078 Cinema Víctor Gonzàlez

El cinema de terror està acabat. Fa trenta anys, es varen estrenar obres mestres, com Christine, Cujo, The Hunger, Psycho II, Videodrome o Xtro. Ara només es fan porqueries. Què s’ha estrenat, aquest any? The Last Exorcism Part II? The ABC’s of Death? The Evil Dead?  Lords of Salem? Texas Chainsaw 3-D? N’hi ha alguna …

'Exorcismo en Georgia' ens pren el pèl

TheHauntingInConnecticut2_Poster2764x4096El cinema de terror està acabat. Fa trenta anys, es varen estrenar obres mestres, com Christine, Cujo, The Hunger, Psycho II, Videodrome o Xtro. Ara només es fan porqueries.

Què s’ha estrenat, aquest any? The Last Exorcism Part II? The ABC’s of Death? The Evil Dead Lords of Salem? Texas Chainsaw 3-D? N’hi ha alguna que se’n salvi? Algú s’atreveix a dir que són mínimament potables? El cinema de terror ha mort i cada vegada que m’arriba a les mans un film del gènere ja bufo. Prefereixo les pel·lícules romàntiques ensucrades amb el típic irreal final feliç. Prefereixo veure en David Hasselhoff a les escenes de Piranha 3D fent el pallasso. Prefereixo deixar de mirar cinema, si cal, i dedicarme a fer ganxet fins al final de la meva vida. Què ha passat? Com és que s’ha arribat en aquest punt? És per la maleïda influència del PP? O són potser tot imaginacions meves?

Avorrit,  m’he empassat com he pogut The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia, l’estrena de terror de les sales espanyoles aquest mes d’agost, un film pèssim que va anar directament a vídeo als Estats Units i una absoluta presa de pèl. És la _DSC5399.NEFsegona part de The Haunting in Connecticut, filmada el 2009, i en teoria basada en fets reals i amb unes crítiques devastadores, tot i que aquest sí que es va estrenar en els circuits de les grans sales.

Parlar de la trama és una pèrdua de temps. The Haunting in Connecticut 2 té fantasmes de segona, amagats entre arbres, boscos i jocs de llum digital que els fa en teoria “terroríficament espectrals”. Els guionistes i el director, Tom Elkins,  s’hi han esforçat al mínim. La plana web Bloody Disgusting (referència imprescindible per als amants del terror) parla d’un producte d’un sol ús lluny del gènere de terror per fer alguns diners, si es pot. Un insult. Un desastre.

haunting-connecticut-2-ghosts-georgia-8Però no us ho perdeu; ara resulta que es vol fer The Haunting in New York. Jo, personalment, n’estic fart. Si la cosa continua així em dedicaré exclusivament a les sèries i als films clàssics i tancaré definitivament la porta de tot el que s’està fent per cinema.

És que ens prenen el pèl, ja ho dic jo.

Com els del PP.

El cinema de terror està acabat. Fa trenta anys, es varen estrenar obres mestres, com Christine, Cujo, The Hunger, Psycho II, Videodrome o Xtro. Ara només es fan porqueries. Què s’ha estrenat, aquest any? The Last Exorcism Part II? The ABC’s of Death? The Evil Dead?  Lords of Salem? Texas Chainsaw 3-D? N’hi ha alguna …

13 comentaris to 'Exorcismo en Georgia' ens pren el pèl

 1. Kaiju ha dit:

  Deixar el cinema és ser molt radical, però entenc que amb el gènere del terror la cosa està molt xunga. L’única que se salva, i amb nota, enguany és “Expediente Warren”.

  Ara bé, hi ha qui diu que la nova peli d’en Serra és el millor film de terror del cinema català?! Tenint en compte que en Jaume Balagueró ha filmat “Rec” la cosa promet ser una bomba…. O estic sent un il.lús?! Segur que serà per sortir corrents i no pas de por.

  • Bob Merrick ha dit:

   Algú ha dit Michael Bay?

  • MC ha dit:

   Totalment d´acord amb “Expediente Warren”. No deixa de ser un argument que tots coneixem, el de l´exorcisme, però l´ambiemtació i les escenes et fan posar a la pel.lícula. I jo almenys, feia anys, que no havia passat por fins veure aquesta pelli. És per això que em va agradar!!

 2. Ramon ha dit:

  Una que m’estalvio de mirar!! Gràcies Victor!!
  Només una petita cosa, en Hasselhoff apareix a Piranha 3DD, una peli absurda i de riure, molt inferior a la de l’Alejandre Aja. Ara bé…. si en Serra també fa terror potser totes les pelis ho són. La darrera de Michael Bay si que és terror pur!! Una merda penjada amb un pal!! Però això ara no toca…

  • Bob Merrick ha dit:

   Qui ha dit Michael Bay?

   • Jep ha dit:

    El 30 s’estrena la seva nova peli, Pain & Gain, una cosa tant passada de voltes i absurda que em va produir urticaria durant dies. Vols que en faci post? o prefereixes veure-la i fer-lo tu (vosaltres)?

    • Víctor ha dit:

     ¨Pain and Gain¨ és realment molt dolenta. Ho he dit; em dedico als clàssics i ja està. El cinema és un
     drama.

 3. Víctor ha dit:

  Encara he de veure ¨Expediente Warren¨. Estic a l´expectativa, pero ja veurem ja que vaig trobar ¨Insidious¨ avorrida i poc original.

  Per mi aquest és un any de dol pel cinema de terror. De la d´en Serra he sentit molt bones coses pels amants del gènere. Diuen que hi ha una escena que dura 80 minuts i una altra interminable amb una espelma. També he llegit que el director odia el terror però que ha decidit fer un film en el que no l´importa el que diguin crítics i públic. El seu Dràcula, he llegit, és el menys glamurós de la història del cinema i la trama és inexistent. Jo tot això no m´ho crec. Penso que en Serra és un gran director amb un potencial impressionant. Al seu últim film em vaig quedar dormit a la sala pràcticament durant tota la projecció. Pot ajudar als insomnes i hauria de ser receptat per tots els metges catalans. Aprofito per felicitar-lo també pel premi Locarno, expert jurat en cinema de qualitat. Estic que em surto avui.

 4. Black Mamba ha dit:

  Què us ha donat a tots amb Expediente Warren? És la típica peli de casa encantada, però amb bons actors i “ben feta” però ja està, no vaig trobar que aportés res més. On és l’originalitat? Estic farta de veure sempre el mateix.
  A The Hounting la està deixant tothom per terra, si s’arrisquen a fer 3a part els tindràn molt ben posats.

 5. Bob Merrick ha dit:

  Vaja, bé, no sé, suposo que es podria fer servir aquell dia de bogeria
  infernal en el qual et vols fer saltar el cervell i empastifar les
  parets… ho dic per acabar d’ajudar a prèmer el gallet,no?
  Bé, potser aquest ús sí que el tindria… o no? No serveix per això?
  Ho dic perquè ja invalides les del Serra per fer-ho, en el sentit
  que t’adormiràs abans de prèmier el gallet. Bé, no sé, també
  es podria fer servir una del Michael Bay.. Oh! Merda, ja he dit el seu nom… merda,
  merda, merda… on dius que la fant aquest de Gerorgia?

 6. Joan Carpanta ha dit:

  Tens raó, aquest any no hi ha cinema de terror de qualitat. Expediente Warren té èxit perquè no hi ha res més, tot i ser un film només correcte.
  Una de les més esperades, per mi, de l’any era la segona part de The collector (magnífica!!) que es diu The Collection i és una basura! Caldria prohibir segones parts, perquè tens unes expectives que no es compleixen mai.
  No vull parlar d’en Serra. Massa que ho fem.