MENU

4 setembre, 2013 Comentaris (3) Visualitzacions: 1245 Sèries Víctor Gonzàlez

Setembre i Octubre són mesos de renovació de temporada o noves sèries als Estats Units. La competició és salvatge i es demana qualitat per aguantar a una graella televisiva farcida de productes televisius de ficció. Per no perdres en el laberint aquí teniu la llista del més interessant. Ja tardeu en apuntar les dates clau. …

Tardor del 2013. Les sèries que no us podeu perdre

sons1Setembre i Octubre són mesos de renovació de temporada o noves sèries als Estats Units. La competició és salvatge i es demana qualitat per aguantar a una graella televisiva farcida de productes televisius de ficció. Per no perdres en el laberint aquí teniu la llista del més interessant. Ja tardeu en apuntar les dates clau. Comença la carrera de fons;

9/9, Boardwalk Empire, quarta temporada: Més gàngsters, més violència i més caos a l’Atlantinc City dels anys 20. Aquesta vegada entra amb força un nou personatge, el Dr. Arnold Narcisse (Jeffrey Wright), cap i senyor de Harlem. Do you know what power is?

10/9, Sons of Anarchy, sisena temporada: Torna SoA, potser la sèrie que retrata amb més fidelitat la filosofia dels bastards com a grup salvatge. El seu creador,Kurt Sutter, i l’equip sencer ja va estar el passat mes d’agost al Comic Con de San Diego posant nerviosos als seus seguidors i anunciant el principi del final tràgic que espera al grup de SAMCRO. Si voleu recuperar les bases de la sèrie, podeu llegir el meu article ¨Sons of Anarchy per a principiants¨.

NBCs-The-Blacklist16/9, Sleepy Hollow, primera temporada: La FOX s’atreveix amb la llegenda d’Sleepy Hollow, la magnífica història curta de Washington Irving i que ja va ser adaptada per Tim Burton l’any 1999. Aquesta vegada però el protagonista Ichabod Crane desperta a l’any 2014.  Com a curiositat, us deixo un enllaç sobre l’adaptació que va fer Walt Disney l’any 1949;   The Adventures of Ichabod and Mr. Toad.

 

23/9, The Blacklist, primera temporada:  Pel Lucky_7_Serie_de_TV-974094777-largetràiler té molt bona pinta. A més, la sèrie ha apostat per un actor sòlid, James Spader, que ja és un habitual de la petita pantalla i protagonista aquesta vegada d’un misteriós personatge que ajuda a l’FBI a trobar criminals d’una perduda llista negra.

24/9, Lucky 7, primera temporada: L’ABC ràpidament ha comprat els drets de la britànica The Syndicate, una gran sèrie que explica les tribulacions i desgràcies d’un grup de treballadors que guanya la loteria. Els afortunats viuen ara a Queens, Nova York i si voleu fer un repàs de The Syndicate, aneu a l’hemeroteca dels bastards i llegiu l’article que va fer en Jordi Camps i Linnell.

The_Good_Wife_season_5-600x14029/9, The Good Wife, cinquena temporada: Personalment una de les millors sèries dramàtiques que s’han fet mai a la televisió americana. Alicia Florrick torna amb renovades energies. Aquí també us deixo un parell d’articles bastards (1 i 2).

HOMELAND (Season 2)29/9, Homeland, tercera temporada: Tràiler de primera, potser el millor d’aquesta tardor. L’espera s’està fent eterna.

29/9, Masters of Sex, primera temporada: Una parella de científics del sexe a la puritana pantalla americana? Estan canviant els temps? Sembla que sí.

9/10, American Horror Story: Coven, tercera temporada: Octubre és el més de l’horror amb la data de Halloween a les ments dels americans. Ja estem a la tercera temporada d’un manicomi analitzat per en Marc Bataller ara fa un any.

13/10, The Walking Dead, quarta temporada: També presentat al Comic Con de San Diego, The Walking Dead, és mes que una sèrie, una forma de vida zombi bastarda. El nostre twdd-710x400expert Callahan Ruiz promet destripar-la si cal amb els seus articles al bloc dels bastards. Estem a l’espera.

25/10, Dracula, primera temporada: La sèrie  sobre el més famós vampir rodada a Budapest amb Jonathan Rhys com a protagonista? La NBC aposta per un personatge segur. A aquestes alçades, exigim qualitat.

 

 

Setembre i Octubre són mesos de renovació de temporada o noves sèries als Estats Units. La competició és salvatge i es demana qualitat per aguantar a una graella televisiva farcida de productes televisius de ficció. Per no perdres en el laberint aquí teniu la llista del més interessant. Ja tardeu en apuntar les dates clau. …

3 comentaris to Tardor del 2013. Les sèries que no us podeu perdre

 1. Taxidermica ha dit:

  Quins ganes de SAMCRO!
  Ara, Sleepy Hollow i Dràcula crec que per més que m’agradin les històries i l’ambientació, em defraudaràn. En J. Rhys no cola, i la resta de càsting no em fan gens el pes.

 2. Christian ha dit:

  Bona llista d’estrenes amb bones referències i comentaris, he trobat a faltar que esmentessin ‘The Americans’ ja que haurem de mantenir-nos amb una alternativa mentres esperem els capítols de ‘Homeland’ i aquesta que comento per el que sembla fa pinta de ser força similar.

 3. Victor ha dit:

  La segona temporada de ¨The Americans¨ no s´estrena fins el mes de gener del 2014. Farem una llista de les noves sèries i temporades segurament pel desembre. Gràcies, amic Christian.