MENU

12 setembre, 2013 Comentaris (2) Visualitzacions: 1759 Sense categoria Víctor Gonzàlez

Fa uns anys, els estudiants que vaig conèixer al campus de la universitat de Phoenix estaven que trinaven per una  llei d’Arizona que els impedia tenir relacions sexuals dins de vehicles motoritzats amb el risc de ser arrestats. Jo personalment no m’ho creia fins que un oficial de policia ens va renyar a un amic …

'Teenage Exorcists': les noies virginals fan de Pare Karras

teenage_exorcists_marie-claire-low-resFa uns anys, els estudiants que vaig conèixer al campus de la universitat de Phoenix estaven que trinaven per una  llei d’Arizona que els impedia tenir relacions sexuals dins de vehicles motoritzats amb el risc de ser arrestats. Jo personalment no m’ho creia fins que un oficial de policia ens va renyar a un amic i a mi simplement per dormir (sí, només dormir) en una àrea aïllada del desert de camí cap al Gran Canyó. Les cadenes de televisió local de Tucson i Phoenix anaven farcides de predicadors que, amb el seu rostre de malalts sectaris, asseguraven als espectadors que Deu els hi havia enviat un missatge en directe (fins i tot per telèfon), assegurant-los que per mantenir l’estat lliure de pecadors havien de fer donacions al Teenage-Exorcists1número de telèfon de la part inferior de la pantalla. Res a criticar, sabien com fer diners els maleïts. No com nosaltres, els pobres bastards d’aquest humil bloc.

Amb tot això s’ha estrenat online el documental teenage exorcists que va de noies adolescents virginals exorcistes i que són d’Arizona– no m’estranya- amb una personalitat execrable al darrera, l’evangelista Reverend Bob Larson, que les dirigeix seguint un màrketing fabulós. Brynne Larson, Tess Sheverkenback i la seva germana Savannah tenen entre 18 i 21 anys i poden, segons elles, atacar els dimonis de víctimes traumatitzades, amb un crucifix i quatre paraules mal dites. L’equip del documental aterra amb elles a exorcism-1Ukraïna, a on fan un tour per salvar ànimes en pena que s’agrupen en massa per veure-les com si fossin membres d’una famosa banda de pop americà o d’estrelles de Hollywood. Ucraïna té el nombre més alt de drogoaddictes i dones abusades sexualment de tot el continent Europeu. Segons les teenage exorcists, els dimonis entren al cos de les víctimes si el pecat els invita. Això vol dir mantenir relacions sexuals abans del matrimoni, ser homosexual, ser víctima de violació, prendre drogues o llegir els llibres de Harry Potter o de la saga Twilight. Les adolescents en teoria no cobren per fer la seva feina però un desplaçament suposa rebre entre 3000 i  4000 dòlars per cada una en donacions ja que sinó, no apareixen.

El fenomen de l’exorcisme va augmentar dramàticament d’ençà que la Lynda Blair donés voltes de coll a 360 graus al film The Exorcist el 1974. Des d’aleshores, i tot i haver passat gairebé quaranta anys, El Vaticà no dóna a l’abast amb les peticions que tumblr_mqrforcQrQ1qzikspo1_1280reb d’arreu del món per practicar l’aniquil·lament espiritual de dimonis i esperits malignes. El reverend Bob Larson ha sabut veure un negoci suculent formant una branca paral·lela amb un equip en nòmina de 100 persones dedicades exclusivament a exorcitzar a humans arreu del món. La mitjana de trucades sempre sobrepassa les 1000 al mes.

Bastards. Per què no sabem copiar d’una vegada? És que jo de veritat que penso que som burros. Posem un paypal a la part inferior del nostre estimat bloc per aniquilar incubus a un preu mòdic i convertir-nos finalment en la màquina de fer diners que sempre hem volgut. Els articles, com a tapadera, ens serviran per enganyar al personal.

No crec que sigui, ni de bon tros, tan mala idea.

 

Fa uns anys, els estudiants que vaig conèixer al campus de la universitat de Phoenix estaven que trinaven per una  llei d’Arizona que els impedia tenir relacions sexuals dins de vehicles motoritzats amb el risc de ser arrestats. Jo personalment no m’ho creia fins que un oficial de policia ens va renyar a un amic …

2 comentaris to 'Teenage Exorcists': les noies virginals fan de Pare Karras

  1. Paul Kersey ha dit:

    Bravo…!!!!

  2. Kaiju ha dit:

    Tinc una veu interior que em crida: “has visto lo que hase la puta de tu hija” (sí, en castellà) i “hasemos un relaxing cup of cofee en la plasa mayor”… És preocupant?! Teniu el telefon d’aquestes teenagers exorcists?