MENU

18 setembre, 2013 Comentaris (2) Visualitzacions: 1753 Sèries Marc Bataller @marcbataller

Últimament la meva situació familiar, amb dues criatures i dormint menys que algun dels joves teenagers perseguits per Freddy Krueger, fa que cada cop seleccioni més les sèries que miro a la nit. The Killing sempre ha estat la nineta dels meus ulls i he esperat que estiguessin penjats a la xarxa tots els capítols …

Necessito més 'The Killing' per la vena

killingÚltimament la meva situació familiar, amb dues criatures i dormint menys que algun dels joves teenagers perseguits per Freddy Krueger, fa que cada cop seleccioni més les sèries que miro a la nit. The Killing sempre ha estat la nineta dels meus ulls i he esperat que estiguessin penjats a la xarxa tots els capítols de la tercera temporada per veure’ls d’una tirada -faré el mateix amb Homeland-.

Una tercera temporada que ja va penjar d’un fil. La cadena AMC va certificar la seva cancel·lació després que es resolgués l’assassinat de Rosie Larsen, però al cap de poc va rectificar. Per sort hem pogut tornar a gaudir dels personatges tortuosos de Holder i Linden en una trama molt més sòrdida i macabra que la de dues les primeres temporades -aquest cop l’argument se centra en un assassí en sèrie de nenes prostitutes-.

killing2Però l’AMC ens ha tornat a fer la mateixa jugada. Pocs dies després que s’emetés l’últim capítol doble, i que deixa un final bastant obert, va decidir matar The Killing perquè l’audiència no era l’esperada -1,5 milions d’espectadors-. Ens han deixat orfes de Holder i Linden i no hi ha dret. No hi haurà quarta temporada!!!

És una falta de respecte tenint en compte que The Killing és una de les millors sèries policíaques -per no dir la millor- del moment. En alguns moments podria estar a l’alçada de la mítica The Wire. Espero que l’AMC s’ho repensi o que Netflix agafi el toro per les banyes i n’assumeixi la producció. Necessito saber com continuen les vides de Holder i Linden

Últimament la meva situació familiar, amb dues criatures i dormint menys que algun dels joves teenagers perseguits per Freddy Krueger, fa que cada cop seleccioni més les sèries que miro a la nit. The Killing sempre ha estat la nineta dels meus ulls i he esperat que estiguessin penjats a la xarxa tots els capítols …

2 comentaris to Necessito més 'The Killing' per la vena

  1. Jemima Walker ha dit:

    Ara m’has mort, NO HI HAURÀ QUARTA TEMPORADA????????

    La parella Linden-Holder és de les millors que he vist a la TV en molt de temps.

    Per cert, què passa últimament a les sèries bones de polis que les dones policia sempre estan una mica zumbades?

    La Sara Linden de “The Killing”. La Sonya Cross de “The Bridge”. La Stella Gibson (Scully) de “The Fall”…