MENU

27 setembre, 2013 Comentaris tancats a Intros bastardes: 'The Sopranos' (1999-2007) Visualitzacions: 1162 Intros bastardes, Sèries Jep Soler

Música: Woke up this morning – Alabama 3 Tony Soprano, el gran protagonista de la sèrie, condueix el seu cotxe mentre encén un havà, mostra un posat seriós, concentrat, com és habitual en ell. Surt de New York mentre es dirigeix a New Jersey, veiem des de la distància monuments i elements emblemàtics com ara …

Intros bastardes: 'The Sopranos' (1999-2007)

Música: Woke up this morning – Alabama 3

Tony Soprano, el gran protagonista de la sèrie, condueix el seu cotxe mentre encén un havà, mostra un posat seriós, concentrat, com és habitual en ell. Surt de New York mentre es dirigeix a New Jersey, veiem des de la distància monuments i elements emblemàtics com ara l’Estàtua de la Llibertat o les Torres Bessones (evidentment a partir del 2001 desapareixen de la intro). El cotxe es passeja per la ciutat, entra pel polígon, travessa la zona pobra, la part on viuen els treballadors, fins que arriba als afores, on aparca al pati de la seva mansió.

Sopranos, HBO, Intros, Els Bastards, James GandolfiniEl conductor de l’argument de The Sopranos és el seu cap de família, i per això la capçalera es tota una declaració d’intencions; ens diu que en Tony serà el puntal de tota la trama, que la ciutat que realment importa és New Jersey, serà el centre neuràlgic de la història amb alguna petita connexió amb la perifèria i, sobretot, ens deixa molt clar que la música serà una part essencial de la sèrie. David Chase, el seu creador, és un amant i fanàtic de la música, fins i tot va donar un dels papers protagonistes al seu admirat Steven van Zandt, amb qui tenien llargues converses sobre música, i d’allà surt part del material que anem escoltant. Per a la intro va escollir la peça del grup britànic Alabama 3 Woke up this morning, composta uns anys abans de l’estrena de The Sopranos. Us deixo el videoclip que en va fer el grup quan ja formava part de la banda sonora de la sèrie.

 

Música: Woke up this morning – Alabama 3 Tony Soprano, el gran protagonista de la sèrie, condueix el seu cotxe mentre encén un havà, mostra un posat seriós, concentrat, com és habitual en ell. Surt de New York mentre es dirigeix a New Jersey, veiem des de la distància monuments i elements emblemàtics com ara …

Comments are closed.