MENU

1 octubre, 2013 Comentaris (2) Visualitzacions: 2393 Sèries Víctor Gonzàlez

No us explico res de la sisena temporada. No faig espòilers. No em dedico a revelar la trama del primer capítol d’una hora que es va estrenar en prime time a la FX el 9 de setembre passat. Callo i no en dic res. Però us asseguro que els que heu seguit la sèrie acabareu …

'Sons of anarchy', a tota pastilla cap a Charming

sons of anarchy, charlie hunnam, kim dickens, kurt sutter, peter weller, els bastardsNo us explico res de la sisena temporada. No faig espòilers. No em dedico a revelar la trama del primer capítol d’una hora que es va estrenar en prime time a la FX el 9 de setembre passat. Callo i no en dic res. Però us asseguro que els que heu seguit la sèrie acabareu amb lesions contundents, nafres, blaus i ferides per no utilitzar més sinònims, ja que se m’acaben i no vull avorrir el lector dels meus immunds articles d’aquest bloc anomenat Els Bastards, els Sons of anarchy de la crítica catalana. Finalment es fa justícia amb la sèrie i el seu creador Kurt Sutter. Alguns em deien que era pesada, d’altres massa dura amb les Harleys, les vomitades, l’alcohol, les armes i les prostitutes. I amb els que ja no em parlo preferien la Jersey shore de la MTV o La Riera de TV3.

5952-sons-of-anarchy-season-6-spoilers-lesbian-prison-scene-no-one-is-safe-Em vaig emprenyar;  vaig escriure un article desesperat sobre  SoA (Sons of anarchy per a principiants) i finalment alguns lectors bastards que tenen la santa paciència d’aguantar-me em varen fer cas, tot i que me la comparessin equivocadament amb l’Equipo A, quan del que aquí es tracta és de Hamlet i només de Hamlet (no feu cas de  comparacions avorrides).

I ara sí; em sento més important que abans amb el temps que ha passat des d’aquell escrit. Coses de l’ego, estat ridícul de la psicologia humana. Escrivim per als Bastards per sentir-nos importants. I no n’hi ha per tant.

Hòsties i més hòsties. La sisena temporada es presenta amb sons of anarchy, charlie hunnam, kim dickens, kurt sutter, peter weller, els bastardsbifurcacions traumàtiques, tràgiques i salvatges que no us deixaran respirar. Peter Weller -l´antic Robocop– ha dirigit el primer capítol. També fa d’actor, com l’atractiva Kim Dickens de Tremé, ara prostituta de luxe a l’univers Samcro, per si se us havia escapat la informació.

Diuen que l’audiència ha estat un èxit, sis milions d’espectadors contra els 5,3 de la première de la cinquena temporada. Rècords i més rècords, no només de tota la sèrie, sinó de tot el que ha fet la FX des del naixement de la cadena. Una de les raons han estat els focus sons of anarchy, charlie hunnam, kim dickens, kurt sutter, peter weller, els bastardsmediàtics que apunten Charlie Hunnam pel seu futur paper a Fifty shades of Grey. Jo m’inclino a pensar que els causants del seu impuls hem sigut nosaltres i només nosaltres;   els que l’hem defensat a mort des del  començament,  els que li hem fet publicitat gratuïta  i els que encara pensem que estem davant d’una de les millors sèries del segle XXI.

No us la deixeu perdre. Conec més d’un bastard que s’ha injectat SoA per la vena tancat a casa tot aquest estiu per entrar a Charming prement l’accelerador a  tota pastilla. I de passada, llençeu aquest article a les escombraries. El meu ego no serveix per a res. L’autèntic Déu és Kurt Sutter. Repeteixo: Déu ÉS Kurt Sutter.

Blasfèmies de la vida.

No us explico res de la sisena temporada. No faig espòilers. No em dedico a revelar la trama del primer capítol d’una hora que es va estrenar en prime time a la FX el 9 de setembre passat. Callo i no en dic res. Però us asseguro que els que heu seguit la sèrie acabareu …

2 comentaris to 'Sons of anarchy', a tota pastilla cap a Charming

  1. Kaiju ha dit:

    100per cent d’acord. SOA és una sèrie monumental. Si bé al principi sí que té un to Equipo A per a adults la sèrie avança cap a Shakespeare, amb capitols brutals, en tots els sentits, i com bé dieu amb uns girs de guió que et porten per una història trepidant que dissecciona fins on pot arribar la condició humana. I el que és millor: oferint pur entreteniment!

    Ara directament em tatuo SAMCRO a la meva arrugada pell!

  2. Taxidermica ha dit:

    La darrera temporada m’està sorprenent, quan dubtava que poguessin fer gaire res de nou. El 4rt capítol és un subidón total. Ara, tot i així crec que no haurien de pensar més enllà d’una 7a temporada. I en Hunnan podria fer alguna cosa amb la veu aquesta impostada i de “rima” que posa sempre.