MENU

5 octubre, 2013 Comentaris (1) Visualitzacions: 1232 Intros bastardes, Sèries Jep Soler

Música: Dexter Theme – Kolfe Kent Veiem la preparació habitual del protagonista de la sèrie quan es lleva al matí. Veiem com es vesteix, es fa la higiene bucal, es corda les sabates esportives i es prepara un bon àpat proteínic abans de marxar per la porta del seu apartament. Actua amb seguretat, disciplina i …

Intros bastardes: 'Dexter' (2006 – 2013)

Música: Dexter Theme – Kolfe Kent

Veiem la preparació habitual del protagonista de la sèrie quan es lleva al matí. Veiem com es vesteix, es fa la higiene bucal, es corda les sabates esportives i es prepara un bon àpat proteínic abans de marxar per la porta del seu apartament. Actua amb seguretat, disciplina i precisió. Manté una rialla i una mirada trapella, sembla que ens amaga alguna cosa. La intro no ha canviat des de l’inici, l’any 2006, actualment som a la vuitena i darrera temporada.

163314__dexter_lLa presentació de la sèrie ens ensenya gran part del contingut de la història d’en Dexter, sobretot dels seus rituals psicòpates. En la primera imatge veiem com esclafa un mosquit, mata un ésser que molesta, que agredeix i que cal, segons en Dexter, que sigui eliminat. Les escenes següents estan carregades d’imatges quotidianes que recorden els detalls del ritual d’execució i d’eliminació de les seves víctimes. Es posa la camiseta de la mateixa manera com embolica els cadàvers, agafa fort i lliga amb seguretat els cordons, com si lligués les bosses en què transporta els trossos de les víctimes, talla un bistec (embolicat amb plàstic) amb la mateixa precisió que fa bocinets els ocupants de la seva taula. Ell és un expert forense que treballa a la policia de Miami, especialitzat en taques de sang, una sang que veiem a la presentació en forma de suc d’aranja o d’esquitx sobre l’ou ferrat. La seva doble vida treballant per atrapar criminals durant el dia  i actuant com el psicòpata que és durant la nit,  queda palesa en aquesta intro, possiblement una de les més ben aconseguides del panorama televisiu actual.

Música: Dexter Theme – Kolfe Kent Veiem la preparació habitual del protagonista de la sèrie quan es lleva al matí. Veiem com es vesteix, es fa la higiene bucal, es corda les sabates esportives i es prepara un bon àpat proteínic abans de marxar per la porta del seu apartament. Actua amb seguretat, disciplina i …

Un comentari a Intros bastardes: 'Dexter' (2006 – 2013)

  1. Mr. Pink ha dit:

    De nou, com amb el cas de True Blood, una intro que supera la sèrie. No em cansava mai de veure-la.