MENU

12 octubre, 2013 Comentaris (2) Visualitzacions: 3614 Intros bastardes Jep Soler

Música: Magnum P.I.  – Mike Post Les intros de les sèries del segle XX eren més explicatives que les actuals. Magnum P.I. no n’és una excepció i amb la presentació ja coneixem alguns aspectes dels personatges,  així com el seus noms i els actors que els interpreten. Aquí veiem, és clar, en Magnum (Tom Selleck) …

'Intros' (retro)bastardes: 'Magnum P.I.' (1980-1988)

Música: Magnum P.I.  – Mike Post

Les intros de les sèries del segle XX eren més explicatives que les actuals. Magnum P.I. no n’és una excepció i amb la presentació ja coneixem alguns aspectes dels personatges,  així com el seus noms i els actors que els interpreten. Aquí veiem, és clar, en Magnum (Tom Selleck) el detectiu privat protagonista que ja ens mostra els seus magnum_castelements més característics: el Ferrari vermell, les camises hawaianes, l’aixecada de celles i el somriure captivador, a més de les estomacades que va reben dia sí dia també. L’acompanyen en Higgins, el majordom de la casa, en T.C., pilot d’helicòpter i l’inseparable Rick.

Us recordo dues anècdotes: Tom Selleck va rebutjar el paper d’Indiana Jones per poder interpretar a en Magnum, per mi un encert; i que Mike Post és el compositor de moltes bandes sonores de sèries de l’època, la majoria les comentem en aquesta secció, com per exemple L’equip A i El salt quàntic. Es van emetre de Magnum P.I. 162 capítols en 8 temporades!

En Zeus i l’Apol·lo, els dòbermans amics íntims del detectiu no apareixen en la portada de la sèrie, per això us deixo un vídeo amb una durada superior i amb alguns detalls afegits.

 

Música: Magnum P.I.  – Mike Post Les intros de les sèries del segle XX eren més explicatives que les actuals. Magnum P.I. no n’és una excepció i amb la presentació ja coneixem alguns aspectes dels personatges,  així com el seus noms i els actors que els interpreten. Aquí veiem, és clar, en Magnum (Tom Selleck) …

2 comentaris to 'Intros' (retro)bastardes: 'Magnum P.I.' (1980-1988)

  1. Joan Ramon ha dit:

    Un altre dels grans encerts del personatge era el seu bigoti “mostatxo” i aquelles gorres de beisbol que sempre portava, dels Tigres de Detroit, si no recordo malament. I no ens oblidem d’altres personatges remarcables d’aquesta sèrie, com el misteriós escriptor Robin Masters, l’amo de mansió on residia en Magnum, així com propietari del Ferrari que aquest sempre duia, un personatge que tot i no sortir mai de manera física, era una figura recurrent. I que dir del comisari Tanaka, un altre dels personatges habituals? I per últim, tampoc voldria oblidar aquell crossover tan especial que es va repartir entre la sèrie del detectiu d’Hawaii i els detectius Simon & Simon. Va ser memorable!

  2. Dani ha dit:

    I què dir de l’Agatha, la Carol, el Pingüí i el Mac? Els personatges secundaris tenien força.
    El comú denominador dels quatre personatges principals era que tots havien viscut la guerra.
    Mai va quedar del tot clar si el Jonathan Quayle Higgins era en Robin Masters…per cert John Hillerman no és britànic sinó de Texas.