MENU

19 octubre, 2013 Comentaris (1) Visualitzacions: 1478 Intros bastardes Marc Bataller @marcbataller

Música: Save me, de Peter Cera Tots els que vam tenir el nostre despertar sexual a la dècada dels anys noranta encara guardem a la retina la mítica intro de Los vigilantes de la playa. Cossos esculturals -en el meu cas femenins- com els de Pamela Anderson, Carmen Electra i Erika Eleniak corrent per les …

Intros bastardes: 'Los vigilantes de la playa' (1989-2001)

Música: Save me, de Peter Cera

carmen electrapamelaTots els que vam tenir el nostre despertar sexual a la dècada dels anys noranta encara guardem a la retina la mítica intro de Los vigilantes de la playa. Cossos esculturals -en el meu cas femenins- com els de Pamela Anderson, Carmen Electra i Erika Eleniak corrent per les platges de Califòrnia, amb uns banyadors hipermegaarrapats i amb una mena de flotador vermell a la mà. La silicona al poder. Una presentació que beu directament dels vídeos pujats de to de Playboy. Quants de cops devia haver somiat que m’ofegava a la platja i Pamela o Erika em rescataven i em feien el boca a boca? Això només era el començament del somni. Ja us podeu imaginar com continuava…

Però també mereix una menció especial el gran David Hasselfhoff, l’alma mater dels vigilantes i d’una altra sèrie mítica de la nostra adolescència: El coche fantástico. Un Hasselfhoff que s’ha convertit en una icona bastarda cultivant la seva faceta de cantant i capaç de fer-se gravar borratxo com una cuba mentre es menja una hamburguesa o de participar en un combat de pressing catch.

 

Música: Save me, de Peter Cera Tots els que vam tenir el nostre despertar sexual a la dècada dels anys noranta encara guardem a la retina la mítica intro de Los vigilantes de la playa. Cossos esculturals -en el meu cas femenins- com els de Pamela Anderson, Carmen Electra i Erika Eleniak corrent per les …

Un comentari a Intros bastardes: 'Los vigilantes de la playa' (1989-2001)

  1. Jhony polletty ha dit:

    Ben dit mr bataller, crec que hi han moments a la vida que has de parar i marxar amb el cap ben alt, knight rider fou immillorable,los vigilantes al marge de satisfaccions sexuals personals dels adolescents de la època ( jo,per exemple ) va servir per fer cash al senyor de la escarola més ben posada del cel.luloide i ja finalment les aparicions al american idol del tot innecesàries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.