MENU

19 octubre, 2013 Comentaris (1) Visualitzacions: 1702 Intros bastardes Marc Bataller @marcbataller

Música: Save me, de Peter Cera Tots els que vam tenir el nostre despertar sexual a la dècada dels anys noranta encara guardem a la retina la mítica intro de Los vigilantes de la playa. Cossos esculturals -en el meu cas femenins- com els de Pamela Anderson, Carmen Electra i Erika Eleniak corrent per les …

Intros bastardes: 'Los vigilantes de la playa' (1989-2001)

Música: Save me, de Peter Cera

carmen electrapamelaTots els que vam tenir el nostre despertar sexual a la dècada dels anys noranta encara guardem a la retina la mítica intro de Los vigilantes de la playa. Cossos esculturals -en el meu cas femenins- com els de Pamela Anderson, Carmen Electra i Erika Eleniak corrent per les platges de Califòrnia, amb uns banyadors hipermegaarrapats i amb una mena de flotador vermell a la mà. La silicona al poder. Una presentació que beu directament dels vídeos pujats de to de Playboy. Quants de cops devia haver somiat que m’ofegava a la platja i Pamela o Erika em rescataven i em feien el boca a boca? Això només era el començament del somni. Ja us podeu imaginar com continuava…

Però també mereix una menció especial el gran David Hasselfhoff, l’alma mater dels vigilantes i d’una altra sèrie mítica de la nostra adolescència: El coche fantástico. Un Hasselfhoff que s’ha convertit en una icona bastarda cultivant la seva faceta de cantant i capaç de fer-se gravar borratxo com una cuba mentre es menja una hamburguesa o de participar en un combat de pressing catch.

 

Música: Save me, de Peter Cera Tots els que vam tenir el nostre despertar sexual a la dècada dels anys noranta encara guardem a la retina la mítica intro de Los vigilantes de la playa. Cossos esculturals -en el meu cas femenins- com els de Pamela Anderson, Carmen Electra i Erika Eleniak corrent per les …

Un comentari a Intros bastardes: 'Los vigilantes de la playa' (1989-2001)

  1. Jhony polletty ha dit:

    Ben dit mr bataller, crec que hi han moments a la vida que has de parar i marxar amb el cap ben alt, knight rider fou immillorable,los vigilantes al marge de satisfaccions sexuals personals dels adolescents de la època ( jo,per exemple ) va servir per fer cash al senyor de la escarola més ben posada del cel.luloide i ja finalment les aparicions al american idol del tot innecesàries.