MENU

26 octubre, 2013 Comentaris (1) Visualitzacions: 8418 Intros bastardes, Sèries Jep Soler

Música: Quantum Leap Theme – Mike Post El salt / El viatger del temps és va poder veure per TV3 a partir de l’any 1991. La particularitat d’aquesta intro és l’element explicatiu, fan una breu introducció de la trama. La banda sonora torna a ser d’un dels clàssic de l’època, Mike Post, i a la producció …

'Intros' (retro)bastardes: 'El salt, el viatger del temps' (1989-1993)

Música: Quantum Leap Theme – Mike Post

79143El salt / El viatger del temps és va poder veure per TV3 a partir de l’any 1991. La particularitat d’aquesta intro és l’element explicatiu, fan una breu introducció de la trama. La banda sonora torna a ser d’un dels clàssic de l’època, Mike Post, i a la producció hi troben a un dels noms importants en les sèries del segle XX, Donald P. Bellisario , que va produir Magnum P.I., Cuentos del mono de oroAirwolf etc… i sobretot Battlestar Galactica –1978-1979– la meva primera sèrie de televisió, creada per un altre dels monstres de la televisió Glen A. Larson (Sheriff Lobo, El coche fantástico, Buck Rogers, Magnum P.I., McCloud i un llarga llista que anem descobrint en aquesta secció).

El Doctor Sam Beckett (Scott Bakula) necessita tornar al seu present i mentre no arreglen la màquina del temps va visitant diverses èpoques i personatges. Perquè la màquina el torni a enviar a un altre temps ha d’ajudar a la persona a qui ha suplantat la seva identitat. En alguns capítols es supleix a personatges famosos, com ara Marilyn Monroe o Lee Harvey Oswald. Cada capítol és auto-conclosiu, per tant veiem quina persona és, soluciona el problema i quan acaba ja ens presenten el protagonista del pròxim capítol. De fet acabava amb en Sam Beckett descobrint qui era i exclamant “Oh Boy!” Us deixo un recull d’aquestes escenes que he trobat a youtube i que és molt explicatiu. Hi ha algun spoiler.

 

 

 

Música: Quantum Leap Theme – Mike Post El salt / El viatger del temps és va poder veure per TV3 a partir de l’any 1991. La particularitat d’aquesta intro és l’element explicatiu, fan una breu introducció de la trama. La banda sonora torna a ser d’un dels clàssic de l’època, Mike Post, i a la producció …

Un comentari a 'Intros' (retro)bastardes: 'El salt, el viatger del temps' (1989-1993)

  1. Fàtima ha dit:

    Ohhhh!!! no recordava aquesta sèriee! i això que la vaig mirar moltes vegades! records d’adolescència/juventut. Jo si que he fet un salt en el temps….