MENU

26 octubre, 2013 Comentaris (1) Visualitzacions: 6656 Intros bastardes, Sèries Jep Soler

Música: Quantum Leap Theme – Mike Post El salt / El viatger del temps és va poder veure per TV3 a partir de l’any 1991. La particularitat d’aquesta intro és l’element explicatiu, fan una breu introducció de la trama. La banda sonora torna a ser d’un dels clàssic de l’època, Mike Post, i a la producció …

'Intros' (retro)bastardes: 'El salt, el viatger del temps' (1989-1993)

Música: Quantum Leap Theme – Mike Post

79143El salt / El viatger del temps és va poder veure per TV3 a partir de l’any 1991. La particularitat d’aquesta intro és l’element explicatiu, fan una breu introducció de la trama. La banda sonora torna a ser d’un dels clàssic de l’època, Mike Post, i a la producció hi troben a un dels noms importants en les sèries del segle XX, Donald P. Bellisario , que va produir Magnum P.I., Cuentos del mono de oroAirwolf etc… i sobretot Battlestar Galactica –1978-1979– la meva primera sèrie de televisió, creada per un altre dels monstres de la televisió Glen A. Larson (Sheriff Lobo, El coche fantástico, Buck Rogers, Magnum P.I., McCloud i un llarga llista que anem descobrint en aquesta secció).

El Doctor Sam Beckett (Scott Bakula) necessita tornar al seu present i mentre no arreglen la màquina del temps va visitant diverses èpoques i personatges. Perquè la màquina el torni a enviar a un altre temps ha d’ajudar a la persona a qui ha suplantat la seva identitat. En alguns capítols es supleix a personatges famosos, com ara Marilyn Monroe o Lee Harvey Oswald. Cada capítol és auto-conclosiu, per tant veiem quina persona és, soluciona el problema i quan acaba ja ens presenten el protagonista del pròxim capítol. De fet acabava amb en Sam Beckett descobrint qui era i exclamant “Oh Boy!” Us deixo un recull d’aquestes escenes que he trobat a youtube i que és molt explicatiu. Hi ha algun spoiler.

 

 

 

Música: Quantum Leap Theme – Mike Post El salt / El viatger del temps és va poder veure per TV3 a partir de l’any 1991. La particularitat d’aquesta intro és l’element explicatiu, fan una breu introducció de la trama. La banda sonora torna a ser d’un dels clàssic de l’època, Mike Post, i a la producció …

Un comentari a 'Intros' (retro)bastardes: 'El salt, el viatger del temps' (1989-1993)

  1. Fàtima ha dit:

    Ohhhh!!! no recordava aquesta sèriee! i això que la vaig mirar moltes vegades! records d’adolescència/juventut. Jo si que he fet un salt en el temps….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.