MENU

30 octubre, 2013 Comentaris (5) Visualitzacions: 2558 Cinema Víctor Gonzàlez

Halloween es mereix cada any un article. Per commemorar aquesta festa predominantment americana (demano disculpes als puristes de la velleta cuinant castanyes) us ofereixo una entrevista en exclusiva pels bastards a Lloyd Kaufman, el cap principal de la productora Troma Entertainment. La Troma té els estudis a Queens de Nova York, en una zona de …

Els Bastards a Troma. Descobrim els seus secrets

Return-to-Nukem-High-movie-poster-660x3202Halloween es mereix cada any un article. Per commemorar aquesta festa predominantment americana (demano disculpes als puristes de la velleta cuinant castanyes) us ofereixo una entrevista en exclusiva pels bastards a Lloyd Kaufman, el cap principal de la productora Troma Entertainment.

La Troma té els estudis a Queens de Nova York, en una zona de lloguers baixos ja que la illa de Manhattan és totalment inaccessible per les productores independents. Molts coneixeu la Troma. És famosa entre els seguidors de Sitges, sobretot pel Venjador Tòxic o El Sergent Kabukiman. També és la productora de cinema independent més antiga del món (ara faran 40 anys) i han seguit amb la seva filosofia de cinema sèrie Z amb una miqueta de sexe i molta violència surrealista, descobrint nous talents com ara Carmen Electra, J.J Abrams, Samuel L. Jackson, Kevin Costner o Oliver Stone.

lloyd-kaufmanEl 18 d’octubre tinc una cita amb Lloyd Kaufman. Porto una càmera de mòbil  acceptable i moltes ganes de parlar amb ell de cinema. El tour de la productora me’l fa  l’Álvaro Galvan, el dissenyador gràfic de Troma. Després tinc una afable xerrada amb el senyor Kaufman que m’explica, entre altres coses, com les distribuïdores espanyoles estan segrestades per les grans corporacions americanes,  com varen ser els de la Troma els que varen filmar la icònica pujada de les escales de Sylvester Stallone al Museu d’art de Filadèlfia (poca gent ho sap) o sobre els nous projectes que té entre mans (Occupy Cannes, Return to nuke’em High Vol.1 o la cinquena part del Venjador Tòxic).

Aquí teniu el document amb divertides interrupcions  que us donaran una idea de com és un dia normal de feina a Troma. Veureu també la casa a on tenen la productora. La primera part és en espanyol i la segona en anglès, per avisar als que tenen dificultats amb la llengua de Superman.

Res més. Mentre gaudiu del vídeo podeu menjar castanyes ben calentes. A en Michael Myers li agraden. I segurament també als de la Troma.

 

 

 

 

Halloween es mereix cada any un article. Per commemorar aquesta festa predominantment americana (demano disculpes als puristes de la velleta cuinant castanyes) us ofereixo una entrevista en exclusiva pels bastards a Lloyd Kaufman, el cap principal de la productora Troma Entertainment. La Troma té els estudis a Queens de Nova York, en una zona de …

5 comentaris to Els Bastards a Troma. Descobrim els seus secrets

 1. Jep ha dit:

  Gran entrevista Víctor! Recordo la vegada que en Kaufmann va venir a Sitges, un paio molt divertit.
  Que passis un bon Hallowen!!!

 2. Jany ha dit:

  Buenísima entrevista!!! un crack Víctor!

 3. Víctor ha dit:

  Gràcies. En Kaufman és un dels últims lluitadors pel cinema independent que queden. Espero que tingui un gran èxit en el seu pròxim film, Return to Nuke´Em High. Pels que us interessa, teniu un munt de films a Youtube:
  http://www.youtube.com/user/troma

  Llarga vida a Troma.

 4. Kaiju ha dit:

  Troma forever. El mateix dic. Gran entrevista a un paio entrenyable. Visca Halloween i les castanyes!

 5. Jordi ha dit:

  No he pogut contenir-me i m’he emocionat quan en kaufman ha signat un autògraf pels bastards. Grans descobriments cinèfils i moments delirants com la benvinguda a les frikis australianes fan d’aquest document una joia bastarda. La filmació en format vertical i no pas en panoràmic també em deixen commocionat.

  Llarga vida al gran Kaufman i felicitats per l’entrevista!