MENU

4 novembre, 2013 Comentaris (0) Visualitzacions: 816 Sense categoria Uns bastards

El premi al millor curt amateur ha recaigut a l’inquietant Diafracma, del sevillà José Antonio Mesa. Els altres premiats han estat: La producció xilena Necrolovers, dirigida per Víctor Uribe, ha estat considerada el millor curt de la tercera edició de l’Acocollona’t.   La producció nord-americana protagonitzada per fantasmes de lloguer Presence required, dirigida per l’espanyola …

'Diafracma', millor curt amateur de l'Acocollona't

El premi al millor curt amateur ha recaigut a l’inquietant Diafracma, del sevillà José Antonio Mesa.

Els altres premiats han estat:

La producció xilena Necrolovers, dirigida per Víctor Uribe, ha estat considerada el millor curt de la tercera edició de l’Acocollona’t.

 

La producció nord-americana protagonitzada per fantasmes de lloguer Presence required, dirigida per l’espanyola María Gordillo, s’ha endut el segon premi (400 euros) i el premi del públic.

 

L’amor zombi de La otra cena, obra del realitzador d’Amer Albert Blanch, ha guanyat el premi al millor curt gironí. El guardó li ha estat atorgat per un jurat format per una nodrida representació de membres d’aquest blog.

 


El treball de Javier Pueyo ha estat escollit millor clip de la secció El terror segons…

El premi al millor curt amateur ha recaigut a l’inquietant Diafracma, del sevillà José Antonio Mesa. Els altres premiats han estat: La producció xilena Necrolovers, dirigida per Víctor Uribe, ha estat considerada el millor curt de la tercera edició de l’Acocollona’t.   La producció nord-americana protagonitzada per fantasmes de lloguer Presence required, dirigida per l’espanyola …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.