MENU

16 novembre, 2013 Comentaris tancats a Intros Bastardes: "Luther" (2010 – …. ) Visualitzacions: 1252 Intros bastardes, Sèries Jep Soler

  Música: Paradise Circus – Massive Attack Com anem veient en aquesta secció de caretes de sèries, les intros donen moltes pistes sobre la temàtica i, sovint, la importància del personatge principal. Com hem vist a Los Soprano o Dexter la imatge omnipresent del protagonista no deixa cap dubte de què és el realment important. …

Intros Bastardes: "Luther" (2010 – …. )

 

Música: Paradise Circus – Massive Attack

Com anem veient en aquesta secció de caretes de sèries, les intros donen moltes pistes sobre la temàtica i, sovint, la importància del personatge principal. Com hem vist a Los Soprano o Dexter la imatge omnipresent del protagonista no deixa cap dubte de què és el realment important. Luther n’és un nou exemple, la silueta del conflictiu policia britànic és el centre de la presentació, mentre es van superposant algunes imatges típiques de la novel·la negra (empremtes digitals, cintes policials…) i alguns perfils de la ciutat, l’altra protagonista de la sèrie. Londres és molt important per l’argument: els mercats, les escoles, els molls, la zona industrial, els seus habitants… en definitiva tota la ciutat esdevé una companya enigmàtica i conflictiva per en Luther, no tant com la Alice però a un nivell similar.

lutherTots els que heu vist la sèrie sabreu que no hi cap concessió al perdó, de fet el sentiment de culpabilitat està present en tot moment i les decisions que es prenen comporten conseqüències greus, sense pal·liatius. Els que no ho l’heu vist ara ja estareu una mica preparats, tot i que sempre us sorprendrà.  Això us ho explico per la cançó de la careta, Paradise Circus, de Massive Attack, tot i que en l’estrofa seleccionada només ens parla d’amor i de l’atracció, en una altra estrofa ens explica que el diable ens pot convertir en pecadors i girar al seu voltant. En Luther sempre està lluitant amb el seu diable intern, amb l’agressivitat i la impulsivitat, perdent a cada bogada un llençol amb el perill de perdre-ho tot. S’ha arribat a la tercera temporada i desitgem que no s’aturi encara.

  Música: Paradise Circus – Massive Attack Com anem veient en aquesta secció de caretes de sèries, les intros donen moltes pistes sobre la temàtica i, sovint, la importància del personatge principal. Com hem vist a Los Soprano o Dexter la imatge omnipresent del protagonista no deixa cap dubte de què és el realment important. …

Comments are closed.