MENU

26 novembre, 2013 Comentaris (5) Visualitzacions: 2359 Cinema Víctor Gonzàlez

Amb deu simples consells, el documental How to make money selling drugs, de Matthew Cooke, us dóna els secrets de com fer-vos rics venent drogues. És més fàcil i simple del que us pensàveu i, si sou prou intel·ligents per arribar a l’estadi final, us adonareu que aquest és el camí més directe per tenir …

Com fer diners venent drogues

50 cent, David Simon, Eminem, How to make money selling drugs, Susan Sarandon, The wire, Woody Harrelson, Els bastardsAmb deu simples consells, el documental How to make money selling drugs, de Matthew Cooke, us dóna els secrets de com fer-vos rics venent drogues. És més fàcil i simple del que us pensàveu i, si sou prou intel·ligents per arribar a l’estadi final, us adonareu que aquest és el camí més directe per tenir una vida acomodada en una Amèrica que exigeix cada vegada més als seus ciutadans, que veuen com el seu poder adquisitiu ha baixat dramàticament i que no en tenen ni per viure, tot i el munt d’hores diàries de feina que han de suportar.

Els estupefaents són la solució, així de contundent és el director, especialment si pertanys a la classe econòmica menys afavorida o si ets afroamericà i no vols acabar com la gran majoria, venent hamburgueses al McDonalds, o al 7 Eleven per 6$ l’hora en un barri ple de prostitutes i sense cap mena de serveis socials i pagant un lloguer ridículament alt atrapat en un cercle viciós en el qual els teus fills no tindran l’oportunitat d´anar a la 50 cent, David Simon, Eminem, How to make money selling drugs, Susan Sarandon, The wire, Woody Harrelson, Els bastardsuniversitat, ja que és per a milionaris.  Fills que, per molt que no vulguis, seguiran els teus passos de llevar-te a les cinc del matí i tenir dues feines sense ni un dia de vacances a l’any per menjar, dormir i respirar i, si hi ha sort, compar-se un cotxe de segona mà per evitar un transport públic decadent. Aquesta és l’autèntica Amèrica per a la majoria, una Amèrica dramàtica. Fer diners venent drogues; serà la solució a tots els teus problemes.


How to make money selling drugs
arrenca amb una gran dosi d’ironia. Pivota entre tres ciutats, Nova York, Miami i Baltimore i fa una llarga pausa a la ciutat de The wire, on el problema és encara més greu. David Simon, el creador de la sèrie ens explica els problemes derivats de la il·legalització de les drogues. Ciutat dividida amb una petita població de classe mitjana i grans bosses de pobresa, els que no tenen res es llencen a la venda d’estupefaents i cauen en el cercle viciós de la misèria, que els porta inevitablement a la presó amb una policia racista i poc contemplativa. Baltimore és un infern.

50 cent, David Simon, Eminem, How to make money selling drugs, Susan Sarandon, The wire, Woody Harrelson, Els bastards Els arguments a favor segueixen –i amb molta força–  amb entrevistes a Susan Sarandon , Woody Harrelson, 50 cent i Eminem.  Posar uns diners que estan arruinant el país en la guerra de les drogues només fa que augmenti aquest negoci lucratiu. Crear bons programes de prevenció i invertir en educació i en serveis socials canviaria radicalment les regles del joc i evitaria crear una societat de criminals.

Les conclusions finals no deixen indiferent a ningú. I segurament us faran canviar d’opinió sobre com enfocar aquest tema.

Amb mi ho han aconseguit. I que consti que, en moltes coses, sóc d’idees fixes.

 

Amb deu simples consells, el documental How to make money selling drugs, de Matthew Cooke, us dóna els secrets de com fer-vos rics venent drogues. És més fàcil i simple del que us pensàveu i, si sou prou intel·ligents per arribar a l’estadi final, us adonareu que aquest és el camí més directe per tenir …

5 comentaris to Com fer diners venent drogues

 1. Eiga ha dit:

  Llàstima, pensava que Els Bastards ens adoctrinaríeu com vendre drogues a l’estil del prota de Breaking Bad o dels Salvajes d’Oliver Stone… Doncs seguirem treballant per un sou mileurista i encara agraint que el tenim perquè molts altres amics nostres ni arriben o no en tenen.

 2. Black Mamba ha dit:

  BALTIMOREEE!!!!

 3. Jany ha dit:

  Me parece genial que se hagan documentales-ilustrativos sobre los problemas de la ilegalidad de la droga en USA. Y el problema es el mismo en Europa, en Sudamérica, etc, etc, … lo mismo de siempre… dudo mucho que algún día se legalicé el tema… porque desde mi lado bastard ¡DEBE LEGALIZARSE! (y no he necesitado ver el documental para pensar de esta manera, porque al igual que don Víctor, soy de ideas muy fijas!!)… como bien se relata en el documental, es un gran negocio que favorece a un “grupo” que no le interesa dejar de ganar dinero… no hay esperanzas, creo…
  buen artículo Víctor!

 4. Víctor ha dit:

  El documental te hace pensar sobre el negocio ilegal de las drogas. Woody Harrelson da unas opiniones contundentes que no se pueden desdeñar.

  • Jany ha dit:

   He visto el documental (está en youtube) y claro que es un ilustrativo curso sobre “vender drogas” y no morir en el intento. Y sí, te hace pensar si el remedio-solución que utilizan los gobiernos, que es combatir el tráfico de droga, es peor que la enfermedad !!