MENU

30 novembre, 2013 Comentaris tancats a 'Intros' bastardes: 'Treme' (2010-…..) Visualitzacions: 1140 Intros bastardes Jep Soler

  Música: Treme song – John Boutté Escenes de Nova Orleans: el seu carnaval, la música, el ball i desgraciadament la inundació. Les protagonistes destacades de la intro de Treme són les taques d’humitat, de fet són més que taques, són restes amb fongs d’un espai que estava cobert, fins fa poc, d’aigua. Anem visionant taques intercalades amb …

'Intros' bastardes: 'Treme' (2010-…..)

 

Música: Treme song – John Boutté

Escenes de Nova Orleans: el seu carnaval, la música, el ball i desgraciadament la inundació. Les protagonistes destacades de la intro de Treme són les taques d’humitat, de fet són més que taques, són restes amb fongs d’un espai que estava cobert, fins fa poc, d’aigua. Anem visionant taques intercalades amb escenes de rehabilitació de carrers i cases, i escenes de música i ball. A la careta de la tercera temporada, la que us he posat, s’ introdueixen imatges dels moviments socials en contra dels polítics i de la corrupció.

El títol de la sèrie ja ens indica en quin lloc es desenvolupa la història, Treme és el nom d’un dels barris de Nova Orleans. Les imatges de les taques ens situentreme en el moment de l’acció, després  que l’ huracà Katrina fes trontollar la zona. Les tasques de rehabilitació i la música són els eixos centrals de la sèrie; per una banda veiem el negoci, tant econòmic com polític, que es genera després d’una catàstrofe, i per l’altra banda veiem com els habitants de Nova Orleans no volen perdre l’essència de la seva comunitat. Han perdut les cases, les feines, els familiars, però no volen renunciar a les seves tradicions ni als seus orígens. Ja ho diuen: qui perd els orígens, perd la identitat.

No puc evitar deixar-vos una petita mostra de la grandesa de Treme: Buona Sera – Louis Prima

  Música: Treme song – John Boutté Escenes de Nova Orleans: el seu carnaval, la música, el ball i desgraciadament la inundació. Les protagonistes destacades de la intro de Treme són les taques d’humitat, de fet són més que taques, són restes amb fongs d’un espai que estava cobert, fins fa poc, d’aigua. Anem visionant taques intercalades amb …

Comments are closed.