MENU

13 desembre, 2013 Comentaris (3) Visualitzacions: 1348 Sense categoria Marc Rabaseda

Si no heu sortit al carrer en els últims dies, sapigueu que ja tenim el Nadal aquí! Bé, de fet alguns comerços van començar el Nadal el 25 d’octubre! Tota la ciutat plena de llumetes, arbres de Nadal, anuncis de la loteria… El món dels videojocs poques vegades posa les llums de Nadal en els …

Videojocs per a un Nadal virtual

Si no heu sortit al carrer en els últims dies, sapigueu que ja tenim el Nadal aquí! Bé, de fet alguns comerços van començar el Nadal el 25 d’octubre! Tota la ciutat plena de llumetes, arbres de Nadal, anuncis de la loteria…

El món dels videojocs poques vegades posa les llums de Nadal en els seus escenaris, però igualment farem un petit tast de jocs per als que vulguin passar una estona al Nadal virtual.

jocs1Feast of Winter Veil del World of Warcraft: Si una cosa sempre he d’admetre del joc de looting per excel·lència, és l’atenció als detalls; no només dels personatges i fires ambulants, sinó també de festivitats i festivitats. Entre aquestes, destaquem aquesta vegada la que proposa des de fa anys per Nadal. El joc obre noves missions i zones, i si passem temps i complim algunes tasques ens obsequiarà amb ítems de caràcter nadalenc. Tot ambientat amb el seu particular i excel·lent disseny artístic. Els malalts del joc ja no necessiten sortir de casa per saber que és Nadal! I com que té una versió gratuïta, tots podem visitar les festes de Nadal de la creació de Blizzard.

jocs7Hitman Blood Money: El nadal tenia el calb de la loteria, els gamers sempre hem tingut el calb de les hòsties, l’agent 47, i en el seu penúltim joc, una de les pantalles ambientada al Nadal, anomenada You better watch out…, ens permetia encarnar el Santa Claus psicòpata que tots hem volgut ser! Tot un regal. Fa menys d’un any va sortir una reedició en HD del joc, ideal per recuperar aquesta festiva pantalla.

jocs5Christmas Lemmings: Durant els 1992 els simpàtics animals suïcides dels Lemmings van protagonitzar diverses pantalles ambientades en el Nadal, amb ells totalment disfressats del Sr. Claus. Tot i que ara mirar-ho fot mal d’ulls, és veritat que es tracta de tot un detall en l’època. Suposo que en moltes pàgines freeware disposeu d’aquest joc en totes les seves variacions.

jocs6Batman Arkham Origins: La tercera part de la saga Arkham, i a la vegada preqüela dels altres dos jocs, està ambientada en una de les nits més màgiques del Nadal. Tot i només ser un tema lleuger d’ambientació, els motius nadalencs ens acompanyaran subtilment durant tota l’aventura, molt disfrutable, sobretot argumentalment. El teniu disponible en PS3, X360 i PC.

I vosaltres, teniu al cap algun altre joc nadalenc?

Espero que tingueu unes molt bones festes i que us gasteu tots els estalvis en les ofertes amb què Steam, Sony, Microsoft, Gog i d’altres us temptaran aquests dies.

Per d’aquí a quinze dies preparo un TOP5 de la generació pley3, però també us donaré veu a vosaltres. Així que podeu enviar comentaris aquí, o missatges al meu Facebook particular del vostre TOP3 de la generació, sigui de la plataforma que sigui, PC, IOS, PS3, PS VITA (hahaha)…

Si no heu sortit al carrer en els últims dies, sapigueu que ja tenim el Nadal aquí! Bé, de fet alguns comerços van començar el Nadal el 25 d’octubre! Tota la ciutat plena de llumetes, arbres de Nadal, anuncis de la loteria… El món dels videojocs poques vegades posa les llums de Nadal en els …

3 comentaris to Videojocs per a un Nadal virtual

 1. Pau ha dit:

  Només faria una petita aportació amb l’Animal Crossing on pots celebrar les festes en “temps real” dins del joc

  • Marc Rabaseda ha dit:

   No l’he provat pas! Però si que m’han explicat que es el joc social per excel·lencia de Nintendo, l’hi faré un test! Apuntat!

   • Pau ha dit:

    Va ser un dels meus grans vicis a l’epoca GameCube (el millor moment de Nintendo). Enganxa molt al principi pero poc a poc acabes perdent interes com a tots els jocs socials.
    Se m’ha desconfigurat el teclat i no pillo ni un sol accent…