MENU

14 desembre, 2013 Comentaris (1) Visualitzacions: 1378 Intros bastardes Jep Soler

Música: “This Life” :Curtis Stigers & the Forest Rangers La careta original de Sons of anarchy no es pot trobar a la xarxa perquè la FOX ho ha prohibit, per tant no us la podem oferir, només la música. Al final trobareu un muntatge fet per un fan de la sèrie. Entre Els Bastards hi ha molts …

Intros Bastardes: "Sons of Anarchy (2008 – … )"

Música: “This Life” :Curtis Stigers & the Forest Rangers

La careta original de Sons of anarchy no es pot trobar a la xarxa perquè la FOX ho ha prohibit, per tant no us la podem oferir, només la música. Al final trobareu un muntatge fet per un fan de la sèrie.

Entre Els Bastards hi ha molts entesos i també “entesos” de Sons of Anarchy que en el seu dia ja analitzaran tot el potencial, les trames i semblances “shakespearianes”, fins i tot no us estranyi que en facin alguna tesis doctoral. Deixem aquesta feinada pels experts, avui ens centrem en la seva careta, que en tots els anys s’ha mantingut igual, només introduint algunes petites variacions. Evidentment quan un personatge és eliminat, fet que succeeix sovint i no tant com voldria, desapareix de la intro. A més la música en algun moment agafa un to més irlandès, sobretot quan la trama ho demana a crits, o millor dit a bombes.

El més interessant de la presentació és que en comptes d’ensenyar la cara dels personatges, típic dels anys 80 i 90, ens donen pistes de com són, ja sigui el seu caràcter o la feina dins el grup, a més d’altres elements essencials en la sèrie . Per tant veiem tatuatges, bandera americana, motos Harley, armes, la cicatriu al cor, el cantant, el policia, el violent, el de la ganivetada, el del pentinat estrany ….. i així anem compaginant tot el paisatge artístic en només mig minut.

SOA1Per acabar un parell de xafarderies, alguns en diuen anècdotes per fer-se l’interessant, el creador Sons of Anarchy, Kurt Sutter es reserva un dels papers estrelles el de l’Otto amb algunes de les escenes més bastardes i de més bon regust de boca. En Kurt havia escrit abans una de les millors sèries policíaques dels darrers anys The Shield, que TV3 va programar amb el nom de Vick Mackey. Aprofita un capítol en què els de Samcro miren la televisió i, casualitats de la vida, miren aquesta sèrie. A nivell personal en Kurt Sutter està casat amb la “GrandMILF” Gema, un dels personatges amb més força i mala llet de Sons of Anarchy.

La sèrie té molts fans, i alguns d’ells amb ganes de crear caretes alternatives. Aquí en teniu una mostra:

Música: “This Life” :Curtis Stigers & the Forest Rangers La careta original de Sons of anarchy no es pot trobar a la xarxa perquè la FOX ho ha prohibit, per tant no us la podem oferir, només la música. Al final trobareu un muntatge fet per un fan de la sèrie. Entre Els Bastards hi ha molts …

Un comentari a Intros Bastardes: "Sons of Anarchy (2008 – … )"

  1. Señor Nilsson ha dit:

    Realment, la banda sonora està a l’altura d’aquesta gran GRAN sèrie!