MENU

16 desembre, 2013 Comentaris tancats a 2013, set vídeos musicals imprescindibles Visualitzacions: 1149 Sense categoria Víctor Gonzàlez

Ara que acabem l’any toca repassar els vídeos musicals més interessants que han passat per les pantalles dels nostres ordinadors. En destaco 7 i els poso en ordre de preferència. No tenen pèrdua, us ho asseguro. 7. Wishes Way House: El vídeo indie de l’any. Estrany, hipnotitzant, ens presenta  a Ray Wise de Twin Peaks cantant …

2013, set vídeos musicals imprescindibles

Ara que acabem l’any toca repassar els vídeos musicals més interessants que han passat per les pantalles dels nostres ordinadors. En destaco 7 i els poso en ordre de preferència. No tenen pèrdua, us ho asseguro.

2013, videos musicals imprescindibles, els bastards, david bowie, david lynch, selena gomez 7. Wishes Way House: El vídeo indie de l’any. Estrany, hipnotitzant, ens presenta  a Ray Wise de Twin Peaks cantant d’entrenador en un estadi davant d’una colla de seguidors freaks que semblen sortits d’un altre món.

 

6. Wor: Cançó de Django Django. És directament un esgarrifós documental sobre els conductors de la mort a la India, els quals es juguen la vida diàriament fent un espectacle que desafia la llei de la gravetat amb els seus malabarismes motoritzats.

2013, videos musicals imprescindibles, els bastards, david bowie, david lynch, selena gomez5. Late Night: Foals-2 és el grup, la cançó Late Night i el mini film un bar de mafiosos, borratxos i assassins. L’espectador és testimoni d’un suïcidi, un part i una parella practicant sexe. Brutal i gràfic amb clara influència de David Lynch. Com ha de ser.

 

 

2013, videos musicals imprescindibles, els bastards, david bowie, david lynch, selena gomez4. Sacrilege: Dirigida per Megaforce, el vídeo ens presenta una història violenta de caça de bruixes als Estats Units amb la model Lily Cole com a protagonista trencant les convencions d’un casament poc convencional. Explicat en ordre cronològic invers com  Memento (2000), Irreversible (2002) o el  deliciós vídeo musical de Depeche Mode Wrong, ha guanyat el premi al millor muntatge i director dels UK Music Video Awards del 2013.

 

2013, videos musicals imprescindibles, els bastards, david bowie, david lynch, selena gomez3. The next Day: David Bowie treu àlbum després de deu anys. El resultat és un vídeo que posa els pèls de punta. Apareix Gary Oldman de capellà, la Marion Cotillard de prostituta i el mateix Bowie fent de Crist. Hi ha sang i violència i Youtube s’afanya a prohibir-lo amb poc èxit. Floria Sigismodi és la directora, creadora també dels espectaculars ET i The One that got away de Kate Perry.

 

2013, videos musicals imprescindibles, els bastards, david bowie, david lynch, selena gomez2. City of Angels: 30 Seconds to Mars és un grup que, a part de fer excel·lents cançons, es dedica a treballar els seus vídeos amb uns resultats que són l’enveja de tothom. El dirigeix el vocalista del grup, Jared Leto, fan incondicional del cinema de terror i ciència ficció, i combina imatges espectaculars de la ciutat californiana amb celebritats  com James Franco,  Selena Gomez, Juliette Lewis, Kaney West, Lindsay Lohan o Steve Nash. A volar toca.

 

2013, videos musicals imprescindibles, els bastards, david bowie, david lynch, selena gomez1. Love is Lost: L’1 de novembre, amb la ressaca de Halloween, en David Bowie va presentar Love is Lost als Mercury Prize. El va fer en dos díes a la seva oficina de Manhattan i només per 12,99$ amb antics maniquins que havia utilizat a Ashes to Ashes i l’ajuda del seu assistent Jimmy King i el seu amic Coco Schwab. Gòtic, terrorífic i com extret d’un somni, aquest és el gran vídeo de l’any i el que s’emporta el meu vot bastard. Si em permeteu.

Ara que acabem l’any toca repassar els vídeos musicals més interessants que han passat per les pantalles dels nostres ordinadors. En destaco 7 i els poso en ordre de preferència. No tenen pèrdua, us ho asseguro. 7. Wishes Way House: El vídeo indie de l’any. Estrany, hipnotitzant, ens presenta  a Ray Wise de Twin Peaks cantant …

Comments are closed.