MENU

21 desembre, 2013 Comentaris (1) Visualitzacions: 1399 Intros bastardes Jep Soler

Ens diuen per totes bandes que estem en l’època de la comunicació ràpida, que la gent té menys paciència i que ens decantem per missatges ràpids, visuals, energètics. Resulta que aquests de Homeland no ho han entès i s’han entossudit a fer una careta de la sèrie llarga (més d’un minut), complicada i sense cap …

Intros Bastardes: Homeland (2011- … )

Homeland_Season_3Ens diuen per totes bandes que estem en l’època de la comunicació ràpida, que la gent té menys paciència i que ens decantem per missatges ràpids, visuals, energètics. Resulta que aquests de Homeland no ho han entès i s’han entossudit a fer una careta de la sèrie llarga (més d’un minut), complicada i sense cap ni peus. Imatges de guerra, de polítics, de poder, intercalades amb escenes dels dos protagonistes principals i un laberint. El dia que vaig veure el laberint se’m va regirar l’estómac. No hi havia cap metàfora millor que aquesta? Va home! La intro de Homeland és la pitjor que he vist amb molt temps, i per aquest motiu no us la he posat. He preferit remenar alguns projectes de fans de la sèrie que han reinventat a la seva manera la careta. I us juro que ho han fet molt millor que l’original, per això us les deixo aquí.

La sèrie va començar aquesta tercera temporada amb mal peu, amb uns primers capítols soporífers i sense suc que van resultar ser de transició (aquests sí, no com els de TWD) fins a enllaçar amb una trama interessant que ha fet revifar la sèrie. Que duri.

 

Ens diuen per totes bandes que estem en l’època de la comunicació ràpida, que la gent té menys paciència i que ens decantem per missatges ràpids, visuals, energètics. Resulta que aquests de Homeland no ho han entès i s’han entossudit a fer una careta de la sèrie llarga (més d’un minut), complicada i sense cap …

Un comentari a Intros Bastardes: Homeland (2011- … )

  1. Taxidermica ha dit:

    M’agobia moltíssim la intro de Homeland, però suposo que és com estar dins el cap de la Carrie quan li pillen els xungos. Les intros que proposes son xules, però la música ha de ser la de l’original, pel meu gust, és molt ella. Les veus intercalades queden bé.