MENU

7 gener, 2014 Comentaris (1) Visualitzacions: 1234 Sense categoria Uns bastards

El detectiu més estimat pels bastards ha tornat després de les festes. Tot i que a la Gran Bretanya ja s’ha emès el segon capítol, us deixem aquest web-sodi que explica què ha estat fent el senyor Holmes aquest 12 mesos.  

El retorn de Sherlock

El detectiu més estimat pels bastards ha tornat després de les festes. Tot i que a la Gran Bretanya ja s’ha emès el segon capítol, us deixem aquest web-sodi que explica què ha estat fent el senyor Holmes aquest 12 mesos.

 

El detectiu més estimat pels bastards ha tornat després de les festes. Tot i que a la Gran Bretanya ja s’ha emès el segon capítol, us deixem aquest web-sodi que explica què ha estat fent el senyor Holmes aquest 12 mesos.  

Un comentari a El retorn de Sherlock

  1. Ramon Porta ha dit:

    Estic a punt de visionar el 2º.El primer es van fer pessats amb la jugesca de la mort dan Holmes,no emb va estusiasmar gaire.Realment Watson que fa?Suposo que escriure las aventuras dal seu amic, no parella com es creu la seva mastresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.